9 ° zaman

1.2K 108 47
                                    

Kolaj yapımı: @naturethief

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kolaj yapımı: @naturethief

❆❆❆

"Tamam, şimdi ne yapacağız?" diye sordu Esme heyecanla. Bu sırada Eleanor'un kolunu sertçe sarsmıştı. Genç cadı kolunu zorla kurtarıp, "Panik yapma. Beni de geriyorsun." dedi. 

"Panik yapmayayım mı?" dedi yüksek sesle. Bu sırada yanlarından bir kaç kişi kendilerine bakmıştı. Bu yüzden sesini alçaltıp, "Büyük ihtimal yaptığımız şeyi biliyorlar." dedi.

"Ne olmuş?" Eleanor sakin kalmaya çalışarak. "Biz de onlarınkini biliyoruz. Şimdi sakin ol, bir planım var."

"Gerçekten çok rahatladım." dedi Esme alayla çünkü biliyordu ki Eleanor'un planlarının sonu hiç iyi bitmezdi. En son planında ülke dışında bir okula gitmek zorunda kalmışlardı. Genç cadı sarı saçlarını güvenle savurarak Çapulcular'a doğru yürümeye başladı. Onlar da aynı şekilde Eleanor'a doğru geliyordu. Koridorun ortasında durduklarında Sirius hemen konuşmak için hazırlandı ama genç cadı ondan önce davrandı. 

"Görünüşe bakılırsa her iki tarafta büyük sırlarını öğrendi." dedi. "O yüzden siz susun, biz de susalım."

"Ne-ne yani?" dedi Peter şaşkınlıkla. "Bizi tehdit etmeyecek misiniz?"

Eleanor sen ciddi misin dercesine genç büyücüye baktı. "Tamam belki bazen çok pislik bir insan olabilirim ama asla birinin sırrını onu tehdit etmek için kullanmam. Özellikle de böyle bir şeyse."

"Tamam, o zaman." dedi James daha fazla konuyu uzatmadan. "Burada işimiz bittiğine göre dağılabiliriz."

Çapulcular kızların yanına gitmek için hareketlendiğinde Eleanor onları, "Bir dakika." diyerek durdurdu. 

"Başka bir şey daha mı vardı?"

"Hayır," dedi Eleanor başını sallayarak. "Sadece Remus'a geçmiş olsun dileklerimizi iletin ve bunun bizle mezara kadar kalacağını söyleyin."

Çapulcular bir şey demeden yanlarından ayrılırken Eleanor'da arkasında endişeyle bekleyen dostuna döndü. "Sana bir planım var demiştim."

Esme reverans yaparak, "Önünüzde bir kez daha saygıyla eğiliyorum, Pandora hazretleri." dedi.

Eleanor hafifçe genç cadının omzuna vurup güldü ama bir taraftan da aklı Remus'daydı. Her zaman zor bir çocukluk geçirdiğini düşünmüştü ama görünüşe bakılırsa Remus ondan daha zor zamanlar geçirmişti. 

❆❆❆

Aradan geçen bir hafta da bazı şeyler değişmeye başlamıştı. Eleanor kendinden beklenmeyecek şekilde arkadaş edinme işinde iyi ilerliyordu. Ravenclawlu garip grupla ve Zach ile daha sık konuşuyor ve hatta bazı derslerde onlarla beraber oturuyordu.

maledictus [marauders era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin