2 ° veela

2.4K 154 69
                                    

Bölüm Parçası

  AWOLNATION - Run

Bölüm Medyası

Bölüm Medyası

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Lily Evans

  ❆❆❆  

Şölenin başlamasına dakikalar varken Çapulcular, kendi aralarında koyu bir sohbet içerisindeydi. Ara sıra bu sohbete Clarke ve Artemisia'da dahil olurken Megara ve Lily hala ortalarda yoktu. Onları en çok merak eden iki kişi olan James ve Sirius, nerede olduklarını sormak isteseler de sivri dilli arkadaşları Clarke'ın esprilerini çekemeyecekleri için bundan çekiniyordu. Hem kokpit olayından sonra Sirius nedensizce benzeri bir cevap almaktan da aşırı korkuyordu. 

Kendisi düşünceler denizinde boğulmamak için mücadele ederken Megara çoktan salona girmiş ve hiç fark etmediği bir sırada Sirius'un yanına oturmuştu. İçinde kopan fırtınaları belli etmemek için ondan tarafa dönmedi Sirius. 

Genç kız, onun bu tavrı karşısında şaşırırken bir an aklından ne yapmış olabileceğini geçirdi ama böyle bir şeyle karşı karşıya kalabilecek bir şey yaptığını düşünmüyordu. Ta ki aklına birden gelen düşünceye kadar. Sirius büyük ihtimal kızların birinden Regulus ile yaptığı tren yolculuğunu öğrenmişti. Bu yüzden de böyle bir tavır takınıyor olmalıydı. 

Böyle bir konuyu burada halledemeyeceğini bildiği için her zaman yaptığı gibi sessizce önüne döndü ve ziyafetin başlamasını beklemeye başladı. 

"Meg, yatakhaneden en son sen geldin sanırım." diyerek genç kızın sessiz bekleyişini bozdu James. "Lily'i orada gördün mü?"

Megara başını aşağı yukarı sallayarak "Evet, yeni gelen şu kızlardan biri bizim binadaymış. Remus her ne kadar başkan olsa da yatakhaneye giremediği için yerleşmesine o yardımcı oluyordu." dedi. 

Çapulcular yandık dercesine birbirine baktı önce. Merlin dualarına yarım bir şekilde yanıt vermişti çünkü. "Peki, hangisi?" diye sordu Peter büyük bir merakla.

"Bilmiyorum." dedi Megara omuz silkerek. "Kızı görmedim. Sadece yardımcı olacağını söyledi. Gelince sorarsın."

Megara'nın bu sözlerinin arası çok sürmeden Lily salondan içeri girerken James yanındaki Remus'u hızla yanında boşluğa itti. Remus bu aniden gelen hareket ile düşme tehlikesi atlatırken dostu buna aldırmadan Lily'nin yanında oturması için Merlin'e dualarını göndermeye başlamıştı bile. Tabi bu sırada Sirius ve Peter'da düşme tehlikesi atlatan Remus'a sessiz bir şekilde gülüyorlardı. 

Tabi Merlin her zaman olduğu gibi bu isteğini yerine getirmemiş, Lily boş yeri görmezden gelerek Megara'nın solundaki diğer boş yere yerleşmişti. Clarke onu gelişi sonrası yüzüne masul olduğunu düşündüğü gülümsemesini yerleştirdi. "Lily-milly..."

maledictus [marauders era]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ