21 ° plan

584 47 1
                                    

❆❆❆

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❆❆❆

Perşembe sabahın ikinci dersi olan Kehanet'ten çıktığında diğer derse kadar uyuyacağı için sevinmesi gerekiyordu ama dün olanlardan sonra buna hali kalmamıştı. Marlon o konuşmadan sonra bir daha karşısına çıkmamış. Dahası Esme'de bir şey dememişti. Şansına da bugün ortak dersleri yoktu. Zach yanına koşar adımlarla geldiğinde düşüncelerini bir kenara atıp gülümsemeye çalıştı. Bugünkü ders sayesinde genç büyücü ile arasını biraz da olsa düzelmişti ve bunun için mutluydu.

"Beni beklemeden çıktın." dedi nefes nefese. "Herhalde yine kafası gitti dedim."

"Sadece dalmışım. Öğleden sonra Biçim Değiştirme dersi var da."

Zach anladım dercesine başını salladı. "Bu arada sen iyi misin? Kaç gündür çok yorgun görünüyorsun ve derslerde sürekli uyuyorsun."

Eleanor istemsiz olarak yüzünü elinde gezdirdi. Uykusuzluktan göz altları iyice morardığı için Artemisia ona yüzüne sürmesi için muggle makyaj malzemesi vermişti. Ten renkleri yakın olduğu için pek sırıtmamıştı ama çöken yüzünü de tamamen yok etmemişti. "Sadece uyku problemim var." dedi. Esme bu yalanı bir kaç gün önce uydurduğundan beri kurtarıcısı olduğunu söyleyebilirdi. 

"Bir gün revire git de iksir iç. Yoksa dersin birinde bayılacaksın." Eleanor tamam anlamında başını salladı. Keşke Zach'in söylediği kadar kolay bir şey olabilseydi uykusuzluğu.

"Yalnız," dedi Zach merakla. "Derse de hiç katılmıyorsun. Ne güzel bizimkiler az bozuluyordu da eğleniyorduk."

Eleanor, Alesia olayından sonra Kehanet dersine daha çok katılır olmuştu. Birçok Slyhterin öğrencisi onun anne tarafından gelen yeteneğinden korkmuş ve Lily ile Zach'e bulaşmayı kesmişti. Yalan söyleyemezdi bu genç cadının hoşuna gitmişti. Hatta öyle ki Noel'den önce para karşılığı kızlara fal bakmak gibi avantajlı durumlar elde etmişti ama Colonel'in ortaya çıkışı ile bu da yarım kalmıştı. Her ne kadar bu yeteneğini geliştirmese de göreceklerinden korkar olmuştu. Kendisi yüzünden gelecekte birinin zarar görecek olması gerçeği ile yaşayamazdı çünkü. Geleceği görmek bazıları için bir yetenek gibi görünebilirdi ama aslında bir lanetti. 

Kafasındaki düşünceleri bir kenara itip gülümsedi. "Şu uykusuzluk onu da etkiliyor ama merak etme. Seni çalıştırmaya devam edeceğim."

"Ms. Lefebvre."

Eleanor abisinin resmi sesini duyduğunda şaşkınlıkla döndü. Marlon sesinin aksine muzip bir suratla ona bakıyordu. Sarışın cadı zor da olsa üstündeki şaşkınlığı atıp konuştu. "Efendim." dedi. 

"Lütfen bina arkadaşlarınızı alıp odama gelir misiniz?" dedi ve ekledi. "Hemen."

Eleanor hızla başını sallarken Marlon başka bir şey demeden uzaklaştı. Zach ise en az Eleanor kadar şaşkın bir şekilde, "Hadi seni anladım da bina arkadaşlarını neden çağırıyor ve hangilerini çağırdı?" diye sordu.

maledictus [marauders era]Where stories live. Discover now