4 ° ceza

2.2K 134 69
                                    

Bölüm Medyası

Slyhterin öğrencileri

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Slyhterin öğrencileri. [Severus Snape, Volante Montague, Zachary Schmid, Alesia Bulstrode, Regulus Black]

Bölüm Parçası

Melanie Martinez - Carousel

❆❆❆

"Peki, nerede olacak bu olay biliyor musun?"

Çapulcular ve Artemisia, Hogwarts koridorlarında hızla koşarken genç cadı kesik kesik nefesleri arasında soruyu cevapladı. "Giriş Salon'un olduğu koridor."

Bu cevap sonrası ekip daha da hızlanmıştı. Genel olarak bu saatlerde koridor çok kalabalık olurdu. Eğer Damon istediğini gerçekleştirirse Eleanor bir kez daha okul değiştirmek zorunda kalabilirdi.

Sonunda koridora adım attıklarında karşılarına oldukça büyük bir kalabalık çıkmıştı. "Merlin aşkına." dedi James endişeyle. "Umarım geç kalmamışızdır."

Ekip kalabalığı yara yara içlere ilerlerken çevrede oldukça endişe verici bir sessizlik vardı. Bin bir uğraş sonucu açıklığa geldiklerinde Çapulcular ön iki dişi koskocaman olmuş yerde yatan Damon'ın haline mi gülselerdi yoksa onun karşısında bembeyaz bir suratla duran Eleanor için mi endişelenselerdi bilememişlerdi.

Çoğunluklar sürüngen olarak adlandırdıkları Damon'ın başına meşhur sevgilisi Rheana geldiğinde genç cadı ateş saçan bakışlarla Eleanor'a döndü. "Seni küçük vampir sürtük!"

Asasını çıkarıp hala olayın şokunu atlatamamış Eleanor'a doğrulttu. Sarışın cadı hiçbir şey yapmadan donmuş bakışlarla onu izlerken Rheana'nın asası birden elinden uçuverdi. Cadı bu beklenmedik olay sonrası sinirden daha da dönmüş gözlerle asasını aradı.

"Asamı ver Black!"

Sirius, Rheana'nın sinirlerini daha da yükselten bir gülümseme ile, "Hala öğrenemedin mi Rheana? Bizden biri ile uğraşırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Şimdi sürüngen sevgilini de al ve git buradan." dedi ve asasını ona doğru fırlatarak ekledi. "Ve bir daha Eleanor ile uğraşmayın."

"Aslında sürüngen değil de artık tavşan desek daha doğru olacak." dedi James alaycı bir tonda. "Baksana şu dişlere."

Toplanmış kalabalığın bir çoğu buna gülerken gülmeyenler tahmin edildiği gibi Damon gibi Slyhterinlilerdi. Sonunda şoku üzerinden atlatmış Eleanor'da gülen kalabalığa katılırken bu eğlenceyi Profesör Mcgonall'ın sesi bölmüştü.

"Burada neler oluyor?" dedi kalabalığı yara yara gelirken. Açıklığa ulaştığında şaşkınlıkla önce yüzünde elinde hala sıkıca asasına tutan Eleanor'a sonra da hala koca dişlerle yerde yatan Damon'a baktı.

maledictus [marauders era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin