5 ° bağ

1.7K 127 74
                                    

Bölüm Medyası

Huflepuff öğrencileri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Huflepuff öğrencileri. [Cyrus Atkins, Sierra Wright, Edmund Powell, Faria Kumar, Oswin Smyth, Esmeraude Mercier]

Bölüm Parçası

Lana Del Rey - Freak

❆❆❆

Çapulcular, Artemisia, Megara ve Clarke neredeyse bütün Hogwarts koridorlarına bakmışlardı ama dostları Lily'den hiçbir şekilde iz yoktu. İşlerin nasıl böyle karmaşıklaştığını bile anlamamışlardı. Lily'i iki saniye yalnız bırakmışlar ve bum! Slyhterin'in bazı öğrencileri Lily'nin üstüne kırmızı bir boya sıkarak ona bulanık demişlerdi. Sonra arkadaşları ortadan kaybolmuş ve deyim yerindeyse yer yarılmış içine girmişti sanki. Tabi bir de bütün bunların arasında etrafa lanetler savurmaya çalışan James'i sakinleştirme işi de eklenince her şey daha da karışmıştı. 

"Sirius?"

"Meg?" dedi Sirius nefes nefese genç cadıya dönerek. O kadar çok yere bakmıştı ki yorgunluğu sesine yansımıştı. "Buldunuz mu?"

"Hayır. Hadrig'in yanına gitmiş olmasın?"

"Yapma Evans'tan bahsediyoruz. Ne kadar üzgün olursa olsun bu saatte asla oraya gitmez."

İkili çaresizce etraflarına baktı. Dostları için cidden endişeleniyorlardı. "Keşke onu bulabileceğimiz kolay bir büyü olsa ya da başka bir şey." diye mırıldandı Megara.

Sirius, Megara'nın söyledikleri ile ben bunu daha önce düşünmedim dercesine elini alnına vurdu. "Merlin'in sakalı aşkına."

"Ne oldu?"

"Benim James'i bulmam gerek. Eğer bir şey olursa seni bulur, haberdar ederim."

Megara bir şey söylemek için ağzını açsa da Sirius çoktan koşar adımlarla uzaklaşmıştı. Bir süre şaşkınlıktan ağzı açık bir şekilde arkasından baktı. Sonunda kendine geldiğinde bir umutta olsa daha önce girdiği koridora doğru yürüdü. 

❆❆❆

Remus, arkadaşını dondurup onu orada bırakmamak için zor duruyordu. Lily'nin olanlar sonrası kaybolması yetmezmiş gibi bir de üstüne sinirli James'i çekmek hiç hoş değildi. Genç cadının kaybolması ile herkes ayrı bir yere dağılırken Remus bir volkan misali patlamaya hazırlanan James'in yanında kalmayı tercih etmişti. Başta onu az da olsa sakinleştirdiğini düşünmüştü ama Lily'i bulamadıkları her dakika James daha beter oluyordu. 

"James? Remus?"

Remus, Merlin'e şükür duaları sıralayarak kendilerine doğru koşar adım gelen Sirius'a döndü. Eğer biraz daha gecikseydi aklındaki planı ciddi bir şekilde uygulamayı düşünüyordu. 

maledictus [marauders era]Where stories live. Discover now