özel bölüm 2 ° evlilik

625 37 0
                                    

❆❆❆

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

❆❆❆

1979

Eleanor Lefebvre krem rengi kabanını üstüne geçirirken beyaz hastane koridorlarında gözleri ile arkadaşı Lily'i aradı. St. Mungo Sihirsel Hastalıklar ve Sakatlıklar Hastanesi'nde çalışmaya başladıklarından beri hastaneden her zaman beraber çıkarlardı. Artık iyice başını ağrıtan at kuyruğunu çözerken derin bir nefes verdi. Her geçen gün artık daha yorucu oluyordu. Gündüzleri Ölüm Yiyenlerin saldırıları sonrası gelen hastalar ile ilgilenirken gece Yoldaşlık toplantılarında bir çözüm bulmak için kendilerini bitiriyorlardı. 

Hogwarts'dan sonra çok şey değişmişti. Büyümüşlerdi. Artık şakalar peşinde koşan bir avuç çocuk değillerdi. Hayatın sorumluluklarında bir anda yüklenmişlerdi. Eleanor hastanede çalışmaya başladıktan sonra Londra'ya taşınmıştı. Sevgilisi Cyrus ile beraber yaşıyorlardı ama bu tempoda onun bile yüzünü zor görüyordu. Aynı evde yaşamaya karar verdikleri dönem aklına geldiğinde gülümsedi. Hep birlikte Zümrüdüanka Yoldaşlığı'na girmişlerdi ve Eleanor ev bakıyordu. Cyrus da annesi Muggle tarafında yaşadığı için aile evinin boş olduğunu orada kalabileceğini söylemişti. 

Asıl komik kısım burada başlıyordu. Kimse bu konuya itiraz etmezken -Eleanor öz abisi Marlon da dahil- Sirius nedensizce bu duruma bozulmuştu. Aslında nedensiz sayılmazdı. Kardeşi gibi gördüğü genç kızı kıskanıyordu. Yalan söylemezdi bu Eleanor'un oldukça hoşuna gidiyordu. Ellerine dalga geçecek malzeme kalıyordu. Dahası kimse Megara ile yaşamasına bir şey demiyordu. 

Esme ise tıpkı Eleanor gibi Londra'da yaşıyordu ama Quiddicth antrenmanları yüzünden kimse ile görüşemiyordu ki tahmin edilebileceği üzere bu durumdan en çok Marlon şikayetçiydi. ilişkileri daha yeni başlamışken sevgilisine doyamadan bir kez daha ayrılmak zorunda kalmışlardı. 

Omzuna dokunan el ile irkilerek düşüncelerinden ayrıldı. Elin sahibine döndüğünde Lily ona yorgun bir gülümseme ile bakıyordu. "Dalgınsın?"

"Ne zaman değilim ki?" dedi Eleanor çantasını omzuna takarak. "Sen neredeydin?"

"Raporları teslim ettim." 

Arkadaşının koluna girip onu sürüklerken, "Bu işi senden başka yapabilecekler de var. Biliyorsun değil mi?" dedi.

Lily cevap vermemeyi tercih edip önüne gelen tanıdık yüzlere selam verdi. Bir taraftan da artık alışkanlık haline gelmiş olacak ki nişan yüzüğü ile oynuyordu. James Potter yıllarca uğraşın sonunda Lily'nin duygularına karşılık vermesini sağlamış üstüne bununla yetinmeyip geçtiğimiz hafta genç cadıya evlenme teklifi etmişti. 

Bu teklif Lily dışında kimseye sürpriz olmamıştı. Çünkü James öylesine heyecanlanmıştı ki her önüne gelen arkadaşı ile evlilik teklifi provası yapmıştı. Hatta öyle ki Clarke Yoldaşlık içinde Lily'nin evet veya hayır diyeceğine dair iddia bile düzenlemişti. 

maledictus [marauders era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin