3 ° düello

2K 141 26
                                    

Bölüm Parçası

Lana Del Rey - Art Deco

Bölüm Medyası

Ravenclaw öğrencileri

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ravenclaw öğrencileri. [Tobiah Bishop, Alejandra Foster, Mavrick Fleming, Madeline "Mad" Gray]

  ❆❆❆ 

Dumbledore ile konuşmasından mutlu bir şekilde ayrılan Eleanor yine aynı mutlulukla Karanlık Sanatlar dersi sınıfına girdi. Tahmin ettiği gibi meraklı bakışların odak noktası olurken kendisi hiç aldırmadan ilk bulduğu boş  yere oturdu.

"Selam."

Eleanor döndüğünde kendisine yardımcı olan kız ona gülümseyerek bakıyordu. Onunki kadar sıcak olmasa da kıza bir gülümseme gönderdi. "Selam Lily."

"Hey, Hidden!" dün meraklı halleri ile sinirini bozan kız birden ikisinin arasında sinir bozucu gülümsemesiyle kafasını uzattığında Eleanor göz devirdi. "Duyduk ki Dumbledore'un odasına gitmişsin."

"Evet?"

"Bir an hepimiz kovuldun sandıkta."

Eleanor kızın sinir bozucu gülümsemesine dayanamayarak kafasını hafifçe geri itti. "Gördüğün gibi hala buradayım adını hala öğrenemediğim fazla meraklı kız."

"Adımı bilmiyor musun?" dedi sahte bir şaşkınlıkla. "Duydun mu Glimmer adımı bilmiyormuş." diye devam etti yanındaki diğer kıza dönerek. Bu sabah kendisiyle iki kelime de olsa konuşmuştu. Saçları tıpkı Lily gibi kızıldı ama onun daha açık bir tondaydı. Eleanor bu tonu daha çözememişti.

"Bunu sanki dünyanın en kötü olayıymış gibi söyleyeceğine adını söylesen? Ve Hidden'da ne?"

"Öncellikle adım Clarke tatlı kız." dedi Clarke ve devam etti. "Ve Hidden senin lakabın dahası Hidden Crazy* ama bilirsin biraz uzun."

Eleanor sanki dünyanın en iğrenç şeyini duymuş gibi yüzünü buruşturdu. Bu öğretmen nerede kaldı diye düşündü bir an için. Çünkü Clarke ile biraz daha konuşursa kıza lanet atabilirdi. "Gerçekten hayatımda gördüğüm en orijinal lakapmış."

Clarke bir şey söylemek için ağzını açtığı sırada Lily onu anında susturdu. "Artık Clarke'ı tanıdığına göre diğer dostlarımızı da tanımak istersin herhalde?"

Aslında hiç istemem. Eleanor düşüncelerini kendine saklayarak başını evet anlamında salladı. Clarke'ın yanındaki kızıl saçlı kızı göstererek "Bu Artemisia." dedi.

Eleanor sevecen olduğunu umduğu gülümsemesini yüzüne takınarak "Memnun oldum Artemisia." dedi.

"Bende." dedi kendisinden daha sevecen bir gülümseme ile genç cadı.

maledictus [marauders era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin