13 ° sandık

1K 79 28
                                    

  ❆❆❆  

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

  ❆❆❆  

Hogsmeade Tren İstasyonu'nda bir ileri bir geriye doğru giderken heyecanını içinde tutmakta oldukça zorlanıyordu. Uzun süreden beri görmediği abisi buradaydı ve birazdan peronun başında gülümseyen yüzü ile belirecekti. Marlon'un gönderdiği son mektuba göre Dumbledore ile görüştükten sonra Eleanor ile istasyonda buluşacaktı. 

"Artık yerinde dursan?" dedi Esme sıkıntılı bir sesle. "Başım döndü."

Kaldırımın üstüne oturmuş sakince kendisine bakan arkadaşına döndü. "Asıl sen nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun? İki yıldan sonra Marlon'u göreceksin ve en ufak bir tepki bile vermiyorsun."

"Güven bana. Şu an içimden çığlıklar atarak koşuşturuyorum."

Eleanor güldü. Arkadaşı şu an sakin görünüyor olabilirdi ama Marlon göründüğü an eli ayağa birbirine dolaşacaktı. Buna emindi. O yüzden bir şey demek yerine Esme'nin istediği gibi yerinde durdu. Yalnız umuyordu ki Marlon bir an önce gelirdi. Yoksa burada donacaklardı. 

"Elly!"

Eleanor derin bir nefes vererek arkasına döndüğünde kendisine gülümseyerek bakan Çapulcular'ı gördü. "Sirius, bu konuyu konuşmuştuk. İsmimi böyle kısaltmandan hoşlanmıyorum."

"Ne? Bence güzel."

Eleanor göz devirdi. O ceza haftasından sonra genç cadı binasındaki bu oğlanlarla aralarındaki ilişkiyi düzeltmiş ve arkadaş olmuştu. Bunca zaman fark etmemişti ama bazı yönlerden birbirlerine benziyorlardı. Özellikle Sirius en çok benzediği üyeydi. İkisi de aile soyadının verdiği yükle eziliyor, ikisi de ailenin dışlanan üyesiydi ve en önemlisi ikisi de sürekli başlarını belaya sokuyordu. Hatta öyle ki Peter bir ara şakayla karışık Eleanor'un Sirius'un kayıp kız kardeşi olabileceğini bile söylemişti. 

"O zaman sana kuduz köpek dememe üzülmezsin?"

Sirius'un bu sözler üzerine yüzünü buruşturdu. Onun aksine diğer Çapulcular kahkahalar ile buna gülmüştü. O cezadan sonra Sirius sırf genç cadıyı arada gıcık etmek için ismini kısaltmaya başlamıştı. Eleanor da altta kalmamış buna karşılık ona kuduz köpek demeye başlamıştı. Bu lakabı ilk kez kullandığında akşam yemeğindeydiler ve bunu duyan Clarke az kalsın içtiği suyu Artemisia'nın suratına püskürtüyordu. 

Remus konuyu dağıtarak, "Abin bugün gelmeyecek miydi?" diye sordu. 

"Gelecekti ama biraz daha gecikirse onu almadan gideceğiz."

James gözlüklerini düzelterek Eleanor'un arkasına baktı. "Peronun başında bekleyen sarışın adam acaba abin olabilir mi?"

Eleanor genç büyücünün baktığı tarafa döndüğünde yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Abisi Marlon merakla etrafı süzerek peronun başında duruyordu. Eleanor yüzündeki gülümseyi silmeden Çapulcular'a döndü. 

maledictus [marauders era]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ