7 ° gelecek

1.6K 115 50
                                    

Bölüm Parçası

Florence and the Machine - Blinding

Bölüm Medyası

Ravenclaw öğrencileri (İsimleri sürpriz

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ravenclaw öğrencileri (İsimleri sürpriz.)

  ❆❆❆  

Eleanor için haftasonu tam bir kabus gibiydi. İzin almayı başardığı ilk haftasonun da cezaya kaldığı yetmezmiş gibi -gerçi yaptığına hiç pişman değildi- bir de neredeyse tüm insanlara düşmanmış gibi iğrenç bir suratla gezen Filch'i çekmek zorunda kalmıştı. 

Sonunda kabusunun bittiğini düşündüğünde yeni bir kabus başlamıştı. Ödevler... Bu yüzden bütün boş zamanını kütüphanede geçiriyordu. Tabi bir taraftan da Esme ile ilgilenmeye çalışıyordu. Yaralandığı güne göre gayet iyi olan dostu için herkes seferber olmuştu. Sırf derslerinden geri kalmaması için bina arkadaşları ona düzenli olarak notlarını getiriyor, onunla ilgileniyorlardı. 

Bu Eleanor'u hem mutlu ediyor hemde biraz da olsa kıskanmasına neden oluyordu. Esme'nin böyle kolayca arkadaşlar edinebilmesi genç kadının gözünde mükemmel bir özellikti. Kendisi ise okul başlayalı uzun bir zaman olmasına rağmen herkese soğuk davranıyor, yanına yaklaşanı da başından savıyordu. İlginç bir şekilde bundan etkilenmeyen tek kişi Zach oluyordu. Genç kızın o soğuk yüz ifadesine sıcak bir gülümseme ile karşılık veriyor, her gördüğünde de ona selam vermekten geri kalmıyordu. 

Dışarıdan bakan biri Zach'in Eleanor'dan hoşlandığını düşünebilirdi ama öyle değildi. Genç büyücünün tek istediği Eleanor ile arkadaş olmaktı. Çünkü kendisi gibi onunda yalnız kalmasını istemiyordu ama bütün bu uğraşlara reğmen Eleanor aynı Eleanor'du.

Bütün bunların yanında Eleanor'un hayatına yeni biri daha eklenmişti. Cyrus adındaki genç Hufflepuff öğrencisi ile maçta yaşadıkları an aklına geldikçe bir garip oluyordu Eleanor. Dahası o günden sonra hiç konuşmamışlardı ama bir kaç kez Cyrus'u kendine bakarken de yakalamıştı. Bu kafasını daha da allak bullak ediyordu. Daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığı için de ne yapacağını bilmiyordu. 

Kafasını meşgul eden düşünceleri bir kenara savurarak yatağından kalktığında karşı yatağında yatan Artemis dışında daha kimse uyanmamıştı. Kızıl saçlı cadıyla göz göze gelmemeye çalışarak yatağından kalktı ve iyice gerildi. Gevşediğini hissettiğinde yatağını toplayıp elini yüzünü yıkamak için banyoya gitti. Döndüğünde bir kaç kişi dışında herkes uyanmıştı. Kimseyle göz göze gelmemeye çalışarak yatağına geldiğinde bitişiğindeki sandığı açıp içinden formasını çıkarttı ve düzgünce yatağına yerleştirdi.

Cüppesini almak için bir daha döndüğünde gözüne ilişen gri renk ceketle bir kez daha kafası düşüncelerle dolmaya başlamıştı. Cyrus ile konuşmaya fırsat bulamadığı gibi ona ceketini bile verememişti. Bazen kızlardan birinin ceketi görüp bir şeyler ima etmesinden korkuyordu. Özellikle Clarke görürse sonu kendisi için bir felaket olabilirdi. 

maledictus [marauders era]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz