25 ° yakut

373 42 18
                                    

by: fionaxs

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

by: fionaxs

❆❆❆

Abisinin hediye olarak adlandırdığı tahta düz kutuya bakarken huzursuzca oturduğu yerde kıpırdandı. İçinde ne olduğunu biliyordu. Her şeyi doğru yaparlarsa kurtuluşları olacak araç ama tam tersi olursa ne olacağını tahmin bile edemiyordu. Tılsım dersi sonrası abisi Marlon'un yanına gitmişti. Tabi Çapulcular ve kızlar da hemen arkasındaydı. Esme ve onu çağırmak için giden James sonradan gelmişti. Ondan sonra Marlon kutuyu ortaya çıkarmış ve kimse tek bir kelime etmemişti. 

Peter artık daha fazla dayanamayarak sessizliği bir bıçak gibi kesti. "Artık o kutunun içindekini bize gösterecek misin? Yoksa dolunayı mı bekleyelim?"

Marlon sıkıntıyla önce ona sonra Eleanor'a baktı. "Göstereceğim." dedi. "Ama ondan önce söylemem gereken bir şey var."

"Ne?" diye sordu Esme. 

"Ormana adım atar atmaz kulaklarımı bir uğultu kapladı. Birileri bir şeyler söylüyordu ama sesleri ayırt edemiyordum ve bu uğultu ormanda ilerledikçe daha da arttı. Sonunda ise bu sesler beni yakuta götürdü ama..."

"Ama?"

"Ama sesler yakutu kutuya koyana kadar kesilmedi." Marlon'un bu sözleri sonrası herkesin tüyleri ürpermişti.

"Bu gece kesinlikle uyuyamayacağım." diye mırıldandı Artemisia. 

"Lanet yüzünden olmalı." dedi Eleanor. Öylesine rahat konuşmuştu ki diğerleri daha da korkmadan edememişti. Bu sakinlik garipti hem de çok. "Muhtemelen o kutuyu açarsan ben de aynı şeyleri yaşayacağım. Sonuçta ikimizde Colonel'in torunlarıyız. Lanet içimizde bir yerde ortaya çıkmayı bekliyor ve yakutta onu almak istiyor."

Eleanor haklıydı. İstemeseler de Colonel'in kanını taşıyorlardı ve yarınki dolunaya kadar bir şey yapmazlarsa bu kan sonlarını getirecekti. 

"Eeee," dedi Sirius. "Ne zaman başlıyoruz?"

"Öncelikle Volante ve Sierra faktöründen kurtulmamız gerek." dedi James. "Önce Volante'ye verista serum içirip her şeyi öğreneceğiz ve Sierra ile beraber onu uyutacağız. Sonra da Orlando'nun yardımı ile dışarı çıkacağız. Marlon ile Eleanor ikilisinden biri büyüyü yapacak ve mutlu son."

"Volante'ye serumu nasıl içereceğiz?" diye sordu Remus.

"Zach sayesinde." dedi Esme. "Eleanor durumu şaka gibi gösterecek. Ben Sierra'yı alıp Mızmız Mrytle'in tuvaletine getireceğim. Orada da ikisini uyutacağız."

maledictus [marauders era]Where stories live. Discover now