Hoofdstuk 18

2.4K 79 4
                                    

           

De eerste lichtstralen schijnen op mijn hoofd waardoor ik langzaam wakker word. Na een aantal minuten zijn mijn ogen open en zie ik dat Shawn nog diep licht te slapen. hij ligt met zijn hoofd naar me toe en er hangt een pluk haar voor zijn ogen. Met een vloeiende beweging haal ik de pluk haar weg en zie ik alleen zijn gesloten ogen. Zelfs als hij slaapt is hij knap en ik voel me elke seconde alleen maar verliefder worden. De minuten die volgen ben ik niet gestopt met kijken naar Shawn terwijl hij sliep en terwijl hij wakker werd. Ik besef me pas later hoe creepy het is als iemand je continu aanstaart. "Hey." Klinkt er krakend uit zijn mond. "Goedemorgen moppie." Zeg ik met een glimlach. Hij wrijft in zijn ogen en gaat op zijn rug liggen. "Hoe laat is het?" zegt hij. "Negen uur." "We moeten zo weg hè." Ik knik. "Maar dat redden we makkelijk." Ik stap uit bed en loop naar de badkamer. Eerst tandenpoetsen en de rest zien we wel. We zijn toch pas om één uur vanmiddag in Toronto.

Het inpakken bleek niet zo makkelijk als ik had gedacht. Mijn kleding paste ineens niet meer in mijn koffer en ik was veel van mijn spullen kwijt. Shawn, daarentegen, had binnen een paar minuten zijn koffer gepakt en stond me uit te lachen terwijl ik aan het stressen was. Gelukkig waren we op tijd klaar en staan we nu op het centraal station van Toronto. "Zullen we eerst naar ons hotel gaan om onze spullen te lozen." Zegt Shawn tegen me. "Ja, goed idee!" antwoord ik. Hij kent zijn woonplaats echt uit zijn hoofd loodst ons zo via een aantal binnendoor wegen naar ons hotel. "Oh my gosh Shawn, gaan we slapen in een Hilton hotel." Zeg ik waarna ik mijn hand voor mijn mond sla. Voor mijn neus staat een gigantisch gebouw waar zelf aan de buitenkant geen beetje viezigheid op zit. "Ja, ik vond het gek om je gelijk mee naar huis te nemen." Ik lach. Dat zou inderdaad best vreemd zijn geweest.

Tijdens de treinreis heb ik wel een beetje op mijn telefoon gezeten en zag ik dat mijn hoeveelheid volgers op Instagram enorm is gestegen. Mijn whatsapp was geëxplodeerd na de foto van Shawn en blijkbaar ben ik nu een beetje bekend geworden. Ik heb gistermiddag voor het laatst op mijn telefoon gekeken en ook vandaag staat mijn telefoon vol met berichten. Sommige mensen kan ik me vaag herinneren van vroeger en proberen nu mijn beste vriendinnen te worden. Ik besteed er geen aandacht aan en stop mijn telefoon weer weg. Ik kijk later wel hoe ik hier mee om ga. Eerst genieten van de tijd die ik nog met Shawn heb want binnenkort gaan we allebei weer naar huis en wordt het een stuk moeilijker om elkaar te zien.

*****************

Hoi alllemaal!! Wow mijn views zijn ineens verdubbeld in een dag. ben er echt superblij mee!

All rights reserved!

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now