Hoofdstuk 36

1.6K 63 3
                                    


Hoewel ik halverwege van zijn rug af ben gegaan omdat ik het zielig begon te vinden hebben we ontzettend lang gelopen. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het half één is. morgen moet Shawn weer vroeg naar de studio. Ik pak de kans om eens lekker te gaan shoppen in het centrum van Toronto om daarna Shawn op te halen. We sluipen zo stil mogelijk naar binnen en lopen naar de slaapkamer. Snel poetsen we onze tanden, haal ik mijn make up van mijn gezicht en gaan we in bed liggen. Ik kruip zoals gewoonlijk dicht tegen Shawn en val binnen een paar minuten in slaap.

Het is half acht en ik ben helemaal klaar voor vandaag. De moeder van Shawn heeft de tafel weer gedekt en we gaan bij haar aan tafel zitten. "Amy, wat ga je doen vandaag?" vraagt ze aan me. "Ik wilde gaan shoppen, wilt u ook mee?" Vraag ik. ze knikt. "Lijkt me ontzettend gezellig, ik denk dat ik wel een paar winkeltjes weet voor jou." Zegt ze. Shawn zucht. "Vrouwen." Zucht hij. Ik prik hem in zijn zij. "Niet zo gemeen zijn jij!" zeg ik met een glimlach. De moeder van Shawn lacht ook en geeft me een knipoog. Al snel zijn we klaar met eten en vertrekt Shawn naar de studio. Ik geef hem een knuffel en een kus en zwaai hem uit bij de voordeur. Ik blijf veel te lang in de deuropening staan en merk dat Karen achter me staat. "Ik weet nog dat ik me zo voelde bij Manuel." Zegt ze. "Ik vind het gewoon zo vreselijk als ik hem een tijdje niet zie." Ik draai me om. "Verliefdheid kan pijn doen, hoe leuk het ook is." zegt ze. ik knik instemmend en loop samen met haar naar de keuken waar ik haar help met opruimen.

Het is inmiddels laat in de middag en ik ben erachter gekomen dat Karen ontzettend leuk is om mee te shoppen. Het aantal fans dat mij heeft gezien viel mee waardoor we best snel door konden. Ik voel mijn handpalmen branden van de grote hoeveelheid tassen die ik draag. "Hoe laat moest je Shawn ophalen?" vraagt ze als we terug naar de auto lopen. "Hij zou ongeveer vier uur klaar zijn dus dan ben ik er." "Zal ik je er even af zetten?"vraagt ze. Ik knik. "Dat zou heel lief zijn!" zeg ik. We stappen in de auto en stoppen voor het gebouw waar de studio zit. "Bedankt! Tot vanavond!" zeg ik tegen haar als ik uit de auto ben gestapt. Ik zwaai haar uit als ze weg rijdt en draai me om richting het gebouw. Zonder dat ik het door heb wordt mijn blik getrokken naar een zwarte auto die hard naar mij toe komt rijden. Binnen een paar seconden stappen er twee mannen uit met bivakmutsen. Dit is niet goed. Ik voel adrenaline omhoog komen en wil weg rennen maar wordt aan mijn pols gepakt door één man. Ik wil om hulp schreeuwen maar mijn stemgeluid wordt geblokkeerd door een hand die voor mijn mond wordt geplaatst. Ik kijk naar het gebouw en zie dat Shawn net de hal in komt lopen. een fractie later zit er een zak over mijn hoofd en lig ik in de auto. Ik ben doodsbang en ben aan het huilen. Wat gebeurt er allemaal? 

**************************

Nog maar twee hoofdstukken en dan is het eerste deel ten einde!!! morgen komen ze online. I hope you guys like it!

All rights reserved.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now