Hoofdstuk 23

1.3K 45 2
                                    


Het is inmiddels al bijna winter en ik loop samen met Shawn terug naar het appartement. We zijn terug gelopen vanaf de studio waar ik de laatste hand heb gelegd aan mijn album die morgen uitkomt. Andrew heeft aangekondigd dat Shawn en ik samen op tour gaan naar Amerika en Europa. De afgelopen weken zijn ontzettend snel gegaan. Ik heb een aantal optredens gegeven alleen en ook een paar met Shawn. Mijn nachtmerries zijn gelukkig ook verdwenen en ik slaap weer supergoed 's nachts. Mijn relatie met Shawn lijkt elke minuut beter te worden en we kunnen ons nu helemaal geen leven zonder elkaar voorstellen. We hebben samen nog in een paar shows gezeten en we zijn ook even naar de VS gevlogen om daar een paar shows te doen. Ik hou nu al van het artiestenleven en wil het absoluut nooit meer kwijt. De bomen langs de weg hebben bijna geen bladeren en het is best koud buiten. Shawn heeft mijn hand stevig vast met de zijne. We proberen de grote drukte te vermijden en komen maar een paar fans tegen op de weg terug.

Shawn stopt de sleutel in het slot en draait de deur open. Ik leg de post die we net uit de brievenbus hebben gepakt op tafel en hang mijn jas aan de kapstok. Gelukkig hebben we het adres van de studio opgegeven als fanmail adres en hebben we thuis dus geen stapels fanmail liggen. De eerste paar brieven zijn wel fanmail en laten me glimlachen. Het lachen gaat er minder goed vanaf als ik een nieuwe envelop open. Ik open de brief en schrik. Een grote afbeelding van mijn moeder die zonder dat ze het merkt is gemaakt staat in de brief met eronder de tekst: 'Rest in peace.' "Amy wat is dat?" ik geef de brief en ben nog steeds geschrokken. "Wat betekent het?" vraag ik. Shawn haalt zijn schouders op maar kijkt ernstig. "Misschien moeten we hier wel melding van maken." zegt hij. "Nee joh, het is waarschijnlijk zo'n hater." Zeg ik uiteindelijk. Ik moet aandacht schenken aan de positieve reacties en niet aan de stomme negatieve reacties. Als je me niet leuk vind luister je gewoon niet. " Op de tafel ligt nog een envelop waar, met het zelfde, handschrift ons adres op is geschreven. Ik slik en open de envelop. Als ik de eerste zinnen lees krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Ik sla mijn hand voor mijn mond en kijk geschrokken naar Shawn. Hij pakt de brief en begint te lezen.

Lieve Amy Broekhuis,

Mis je me nog? Ik mis je nog wel hoor! Ik vond je veel leuker toen je hier in de loods vastgebonden zat. Helaas moesten je vriendjes van de politie mijn medewerkers vermoorden waardoor jij nu op vrije voeten bent. Hoe vervelend ik het ook vind, jou kan ik nu niet meer ontvoeren door je beveiliging. Maar toch wil ik mijn geld hebben dus heb ik je nog een andere brief gestuurd. Pak hem maar dan zie je wat ik bedoel. Fijne dag nog wijffie!

**********************

All rights reserved.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now