Hoofdstuk 22

1.9K 70 22
                                    


Shawn heeft blijkbaar iemand anders mijn auto laten halen want binnen de kortste keren kijk ik weer naar mijn eigen wagentje. Het is al een beetje aan het schemeren en we zijn net klaar met eten als we naar de achtertuin lopen. Ik stop een blok hout bij het kampvuur. De vlammen slaan hoog waardoor het flikkerende licht van het vuur danst op onze gezichten. "Ik ga even iets halen ik ben zo terug." Shawn staat snel op en rent naar het huis. Niet veel later komt hij terug gerend met zijn gitaar. "Ik moest deze even halen." Zegt hij hijgend. Als hij wat op adem gekomen is begint hij met het spelen van een nummer dat ik niet ken. Hij speelt prachtig gitaar en gaat helemaal in het spelen op. Ik kijk hem met open ogen aan en wacht tot hij gaat zingen.

I promise that one day I'll be around

I'll keep you safe

I'll keep you sound

Right now it's pretty crazy

And I don't know how to stop or slow it down

Hey

I know there are some things we need to talk about

And I can't stay

Just let me hold you for a little longer now

Take a piece of my heart

And make it all your own

So when we are apart

You'll never be alone

You'll never be alone

Er rolt een traan over mijn wangen. Ik voel dat hij al zijn emoties in het liedje stopt en dat valt me zwaar. Er is nog nooit een jongen geweest waarbij ik het gevoel had dat hij echt van me hield en hier zit hij voor me. het gevoel is onbeschrijflijk.

You'll never be alone

When you miss me close your eyes

I may be far but never gone

When you fall asleep tonight just remember that we lay under the same stars

And hey

I know there are some things we need to talk about

And I can't stay

Just let me hold you for a little longer now

Hij speelt de melodie door op zijn gitaar en stopt daarna met spelen. Ik kijk hem aan en zie dat ook hij geëmotioneerd is geraakt.Ik ga dichterbij zitten en veeg een traan van zijn wang weg. Zonder te praten weten we allebei wat we voelen. Ik druk mijn lippen op de zijne en voel dat hij hetzelfde doet. Als we allebei loslaten zie ik mijn moeder in de deuropening van de achterdeur staan. Ik schrik als ik zie dat zij een traan wegveegt van haar wang. Ze heeft het lied ook gehoord. 

*****************************

All rights reserved! morgen weer twee hoofdstukken.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now