Hoofdstuk 3

1.6K 60 0
                                    

           

Dit is waarschijnlijk de meest emotionele dag ooit geweest. Niet veel later dan Shawn is ook mijn moeder gekomen. Ik heb het niet bijgehouden maar ik denk dat mijn moeder mij voor een kwartier niet heeft losgelaten. De artsen hebben geregeld dat Shawn en mijn moeder bij mij op de kamer kunnen slapen. Ik heb eigenlijk nog niks verteld over de ontvoering en heb er ook niet echt meer over nagedacht. Mijn telefoon is spoorloos dus heb ik van Shawn een nieuwe gekregen. Gelukkig kon ik mijn abonnement gewoon overzetten op een nieuwe simkaart dus ik kan weer appen en bellen. "Andrew wilt dat ik morgen een interview geef aan het nieuws." Zegt Shawn. "Snap ik. Ik moet zeker mee?" Shawn knikt. "Hij zij niet dat je moest maar het is voor ons beter zei hij. Maar als je niet wilt verdedig ik je wel." Zegt hij. "Ik vind dat je het moet doen." Zegt mijn moeder. Ik zucht. "Oké dan doe ik het wel." Zeg ik. Ik had toch geen keus.

Het is al laat in de nacht en mijn moeder en Shawn liggen al te slapen. Ik kan zelf echter voor geen meter in slaap komen. Continu schieten de beelden van de dode mannen na de inval door mijn hoofd. Ik voel het mes tegen mijn keel en hoor de klanken van de schoten doordreunen. Door het infuus dat in mijn pols zit kan ik moeilijk lekker gaan liggen en krijg ik na een tijdje last van mijn nek. 'Vreselijk die ziekenhuisbedden zeg!' zeg ik in mezelf. Na een aantal keer draaien en piekeren val ik toch in slaap en wordt ik veel te vroeg wakker. Gelukkig mag ik vandaag weg uit het ziekenhuis!

"Ik denk dat we het moeten doen Shawn." Zeg ik als we samen in de auto zitten. "Wat?" "Het penthouse, ik denk dat we het moeten doen." Shawn knikt. "Ik wil het ook heel graag. Zal ik nu gewoon bellen naar hem en vragen of we er snel in kunnen." "Is goed!" hij pakt zijn telefoon en toetst een nummer in. "Hoi, met Shawn. Ik belde over het appartement." Ik luister aandachtig mee. "Ja, we willen het graag kopen en meteen erin... Oké super dan zie ik u morgen." "en?" vraag ik. "We hebben hem." zegt Shawn met een glimlach. Ik juich en geef Shawn een knuffel en een kus. Eindelijk ga ik samenwonen met Shawn!!!

**********************

Hoi allemaal, ik hoop dat jullie deel 2 tot nu toe leuk vinden!! morgen komen er weer twee hoofdstukken online!

All rights reserved

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now