Hoofdstuk 21

1.8K 73 5
                                    

Gelukkig wist mijn moeder vrij snel dat het goed zat en hebben we het alleen nog maar gehad over de trip naar Toronto. Ik heb haar zo ontzettend gemist en kan me niet voorstellen dat ik haar nog langer moet gaan missen als ik Shawn en ik gaan samenwonen. Ik moet het haar een keer vertellen. En dat moment is nu.

"Mam, ik wil je wat vertellen." Haar ogen staren in de mijne waardoor ik het gevoel heb dat ze alles uit mijn ziel kan lezen. "Wat wil je vertellen lieverd?" Ik slik. "Ik weet dat ik pas net met Shawn heb maar we zijn echt heel erg verliefd op elkaar en willen elkaar niet meer alleen laten. Dus.. ehm.. wij gaan samenwonen." Shawn kijkt me verbaasd aan. Mijn moeder is sprakeloos. "Sjonge.. lieverd... samenwonen?" ik knik. "Ik weet het niet hoor lieverd, je kent hem net. Misschien werkt jullie relatie niet." "Mevrouw, ik snap uw zorgen maar ik houdt van uw dochter. Ik heb nog nooit dit bij een meisje gevoelt en weet dat dit gevoel niet zomaar weg gaat. Uw dochter is mijn droom en ik wil haar nooit meer kwijt." Mijn moeder en ik zijn duidelijk sprakeloos van deze emotionele uitbarsting van Shawn. Ik voel alleen maar verliefdheid en bij mijn moeder zie ik enige vorm van trots ontstaan. "Laat me er even over nadenken." Shawn en ik knikken allebei. "En nu een knuffel met mama en schoonmama!" zegt ze met een glimlach. Ja mijn moeder is gek! Ik weet het 100% zeker.

Ik laat Shawn heel het huis zien en loop daarna met hem naar mijn kamer. "Shawn?" "Ja?" "Meende je wat je zij net?" Shawn stapt naar me toe en slaat zijn handen om mijn onderrug. "Natuurlijk meende ik dat Amy! Je wilt niet weten hoeveel ik nu al van je houd. Ik wil je echt niet meer kwijt." Onze lippen raken elkaar in een lange zoen waarvan ik wil dat hij nooit meer ophoudt. Ik heb nog nooit zo veel van iemand gehouden en wil hem nooit meer kwijt. Er rolt een traan over mijn wang. "Lieverd? Waarom huil je?" ik ga op het bed zitten. "Ik ben zo bang dat mijn moeder nee zegt. Wat nou als het niet mag. Ik kan haar niet alleen laten maar wil jou ook niet kwijt." Shawn gaat naast me zitten en legt zijn hand op mijn rug. "Je raakt me niet kwijt! Ook niet als we niet mogen samenwonen. Je betekent te veel voor me!" hij drukt een kus op mijn wang en mijn tranen drogen op. "Ik hou ook van jou Shawn." Zeg ik.

*********************

Hoi allemaal! Hope you like it!

All rights reserved!


No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now