Hoofdstuk 6

1.4K 54 3
                                    

"Amy! Hier ben je." We kijken allebei achter ons en zien dat Shawn buiten adem achter het bankje staat. "Ik laat jullie wel even alleen." Zegt Aaliyah. Shawn gaat naast me zitten en kijkt me bezorgd aan. "Wat is er nou Amy, je doet zo raar." Hij legt zijn hand op mijn knie. "Ik weet het gewoon niet Shawn. Ik ben ineens overal bang, ik zie dingen die er niet zijn en ik heb nachtmerries. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen." Hij slaat zijn arm over mij heen. "Sorry dat ik zo bot deed net." "Is oké. Ik snap het wel." Hij geeft me een kus op mijn wang. "Maar ik heb ontzettende honger, dus zullen we terug gaan?" zegt hij. Ik lach. "Ja, ik heb ook wel honger eigenlijk." We staan op en hij slaat zijn arm om mijn middel. "Ik hou van je hè Broekhuis." Zegt hij. Ik geef hem een kus op zijn wang. "Ik ook van jou Mendes."

Het is inmiddels acht uur 's avonds en we lopen samen door de hal naar de hotelsuite waar ons interview plaats gaat vinden. Onze beveiligers stappen eerste de kamer in en wij volgen ze. "Goedenavond Shawn en Amy." Zegt een vrouw. "Ik ben Claire en ik zal jullie interviewen." Ze geeft ons allebei een hand en ik loop naar binnen. Een van de stylisten poedert ons bij zodat we niet glimmen op tv en we gaan zitten. In de kamer staan vier grote camera's die elke beweging die we maken filmen. "Zometeen geeft Jack een seintje en dat betekend dat we live zijn. Wees niet bang, je hoeft geen antwoord te geven op vragen die je niet wilt beantwoorden." Ik knik. Ik ben bloednerveus. Ik ben nog nooit op televisie geweest en al helemaal niet live.

Jack staat naast een camera en telt af. "Goedenavond dames en heren, vanavond staat geheel in het teken van de ontvoering van Amy Broekhuis. Bij jullie thuis misschien beter bekend als de vriendin van Shawn Mendes." Ze focust haar blik op Shawn en mij. "Amy, kun jij de kijkers thuis vertellen wat er precies gebeurt is?" ik slik. "Ik stond op het punt de studio van Shawn in te lopen toen er ineens een auto hard naar me toe kwam rijden. Voor de rest weet ik het niet meer... het ging allemaal zo snel." Ze knikt. "En Shawn... wanneer kwam jij erachter dat Amy weg was?" Ik kan zien dat Shawn het moeilijk heeft en ik leg mijn hand op zijn knie. "Ik stond beneden in de hal en werd opgehouden door iemand van de studio. Ik had haar al zien staan en wilde eigenlijk zo snel mogelijk naar buiten maar toen het gesprek voorbij was, stond ze er niet meer en zag ik een auto keihard weg rijden." Ik schrik. Dit wist ik niet.

********************

Hoi allemaal!! hebben jullie de nieuwe remix van Mercy gehoord?! is echt supervet! 

All rights reserved.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu