Hoofdstuk 24

1.7K 64 0
                                    


Me: Ik kan niet slapen! ik mis je te veel 😢😭

Shawn: Same here 😭😘

Shawn: afbeelding

Shawn: Wat vind je hier van?

Me: supergaaf waar is het 🙈?

Shawn: Toronto! Wanneer gaan we kijken?

Me: Zo snel mogelijk! Kan ik morgen al naar je toe vliegen?

Shawn: Heel graag 😍😍!

Me: Ik kan niet wachten

Shawn: ik ook niet

Shawn: probeer nog een beetje te slapen lieverd anders wordt je nog ziek ofzo! 😘😘

Me: Ahww ga ik doen

Me: Als jij dat ook belooft 😊😘

Shawn: Belooft

"Mam ik ga nu!" mijn moeder rent naar beneden en geeft me een knuffel. "Laat me weten als je bent geland oké!" ik knik. "Ik ga je missen mam, ik zie je snel weer!"  zeg ik als ik haar een laatste knuffel geef. Ik ga dit keer met de bus naar het vliegveld aangezien ik niet weet hoelang mijn auto daar moet staan. Misschien blijf ik wel voorgoed in Toronto en staat mijn auto 80 jaar op de parkeerplaats. Straks is het eindelijk zo ver en ga ik weer naar Shawn. De vlucht duurt gelukkig maar een paar uur dus ik ben supersnel weer bij hem. Het klinkt misschien gek maar ik heb nog nooit bij een jongen gehad dat ik elke minuut van elke dag bij hem wilde zijn. Mijn moeder vertelde dat zij precies hetzelfde had met papa en die zijn ook bijna meteen getrouwd. Ik vind het ontzettend moeilijk om mijn moeder alleen te laten. Zeker na wat er met papa is gebeurt. We hebben ons er met z'n tweeën doorheen gesleept na het verlies en het voelt nu een beetje dat ik haar in de steek laat. Natuurlijk komt ze nog langs maar ik ben niet meer elke dag bij haar en ik kan er dus ook niet elk moment voor haar zijn.

Ik zwaai mijn moeder gedag en loop naar de bushalte twee straten verderop. Ik kijk nog om naar mijn moeder. ze zwaait nog steeds en ik voel tranen omhoog komen. Het is geen afscheid, dat weet ik ook wel maar het voelt alsof ik haar in de steek laat en dat doet zo veel pijn.

De bus laat niet lang op zich wachten en binnen een half uur sta ik op het vliegveld van Vancouver. Op naar mijn nieuwe huis!

*********************

All rights reserved.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Where stories live. Discover now