Hoofdstuk 25

1.3K 40 3
                                    

           

Het is blijkbaar viral gegaan dat ik naar Parijs zou vliegen want de luchthaven van Toronto staat helemaal vol met fans. Ik kan helaas niet met iedereen op de foto omdat we anders te laat komen maar probeer toch zo veel mogelijk fans te ontmoeten. Het is moeilijk om bij de fans te komen omdat er continu 6 beveiligers om ons heen lopen. Na ruim een uur zitten we in het vliegtuig. Ik zit tussen Andrew en Shawn in en zet mijn playlist aan. Gek genoeg zit ik naast de artiest van het merendeel van die liedjes. 'Mercy' klinkt er in mijn hoofd terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder leg. Superfijn dat hij mee is gegaan naar Frankrijk.

Op de luchthaven in Parijs is het niet veel anders dan in Toronto. Er staat een zee van mensen ons op te wachten. Weer proberen Shawn en ik met zoveel mogelijk mensen op de foto te gaan maar ook dit keer kunnen we niet iedereen ontmoeten. We worstelen ons met hulp van de beveiliging door de zee van mensen en stappen in de auto. Het is al begin avond in Frankrijk en het begint al donker te worden. Ik hoop dat ik een beetje tegen de jetlag kan. We stoppen bij het Hilton hotel in het centrum van Parijs. Samen met Shawn lopen we direct naar de lobby waar Andrew ons incheckt. In een mum van tijd staan we in onze suite die er ontzettend mooi uitziet. "Wat vind je?" vraagt Shawn. "Supermooi!" zeg ik. Shawn loopt naar de slaapkamer en ploft gelijk op bed. "Incoming!" schreeuw ik als ik op hem spring. Er klinkt een diepe zucht. "Ben ik te zwaar? Zeg je nou dat ik dik ben!" zeg ik grappend tegen Shawn. "Misschien een beetje!" "Dat is gemeen zeg!" Hij draait me op mijn rug en ligt nu half op mij. "Ik denk dat je wat meer moet sporten." Zegt hij. Ik kijk hem vernietigend aan. "Shawn dat is niet leuk, je weet wat ik van mijn lichaam vind." "Ik maak maar een grapje love, ik vind dat je een perfect lichaam hebt." Zegt hij. Ik duw mijn lippen tegen die van hem en leg mijn hand op zijn achterhoofd. Met hem zoenen zal me nooit gaan vervelen want ik voel me weer precies zoals bij onze eerste kus. Mijn hand streelt door zijn haren die ontzettend zacht aanvoelen. Plotseling wordt er op de deur geklopt. We onderbreken de zoen en ik draai met mijn ogen. Altijd op de verkeerde momenten. Shawn staat op en loopt naar de deur. "Zijn jullie klaar jongens, we gaan nu naar de liveshow." Ik slik, is het al zo laat.

***************************

Hoi allemaal!! even voor de duidelijkheid er komt EEN DEEL 3. ik weet nog niet of hij in ditzelfde boek komt of dat ik er een nieuw boek van maak. hope you like it!

All rights reserved.

No Promises (Shawn Mendes fanfictie)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin