H5 Hij is mijn vriendje niet!

1.2K 44 4
                                    

we lopen naar de dansvloer waar we beginnen te dansen tot dat Jack me meetrekt en steeds naar voren buigt.

{Bella}

Mijn ogen worden groot. Ik duw hem gelijk weg. Ik loop gelijk weg en ga opzoek naar Julia .Ik zie haar veder op staan. ik wil er heen lopen tot dat Noah voor me komt staan. ''Wij waren nog niet klaar' slist ze uit.

ik schud mijn hoofd . "Nee ik ga nu niet bekvechten of iets anders ik ben aangeschoten en jij heel erg dronken'' ik lach bij het woordje jij en dronken.

''Ahh ik snap het al , je vriendje is er niet dan durf je niet" grijnst ze. "Ach hou toch op! Hij is mijn vriendje niet!

Jack komt aanlopen en ziet alles gebeuren. Dat moeten we nu ook niet hebben he. Ik probeer langs Noah te gaan maar Julia heeft me ook opgemerkt en komt aanlopen. Noah geeft me een duwtje. Ik sta stil. ''Zit je me nu uit te lokken?" Ze grijnst en komt op me aflopen. ''Meid , beter doe je normaal" ik duw me langs haar. Ze trekt me terug en duwt me tegen de muur. Ik schud mijn hoofd en duw haar terug. Ik wil haar aanvallen als Jack me terug trekt uit de menigte.

Ik begin te schreeuwen dat bijna iedereen ons kan horen. Hij staat stil we staan in de gang. Jack kijk me de hele tijd aan. Ik zucht gefrustreerd ook door de drank. Jack kust me. Met mijn dronken hoofd kus ik hem terug en trek hem naar me toe. Zijn tong vraagt toestemming. Dan herinner ik me weer wat ik aan het doen ben ik duw hem snel van me af. Ik kijk geschrokken. Emoties razen door mijn lichaam. Het voelde fijn , verkeerd en toch een beetje walgelijk omdat ik niet de einge ben met wie hij deze avond heeft gekust. Ik loop snel weg en schud mijn hoofd. Ik wrijf over mijn voorhoofd. Tranen onstaan. Wat heb ik gedaan?

Daar gaat het leuke avondje. Ik trek mijn jas wat meer om me heen ''Bella!'' word er geroepen ''wacht kom terug'' hoor ik Luuk zeggen. Hij komt aangerent. ''Hey gaat het wel?'' hij legt zijn hand op mijn rooie wang ''Jah het gaat wel denk ik'' hij knikt

''zal ik je maar brengen?''ik schud mijn hoofd en "alsjeblieft'' smeekt hij. ''Oke''' zucht ik.

Bij mijn huis aangekomen zie ik dat mijn ouders niet thuis zijn en ik mijn huissleutels ben vergeten. ik ga op de drempel voor mijn huis zitten met mijn hoofd in mijn handen. Het begint te regenen. "Je kan met mij mee?" Bied hij aan. ''Maar je bracht me al enzo ik weet niet hoor'' zeg ik en kijk naar beneden. Luuk komt aangelopen en tilt me op in style.

''Luuk ik kan zelf ook wel lopen'' zeg ik. ''Weet ik''

''luuk'' zucht ik. Hij schud zijn hoofd. ''Je gaat niet luisteren he" zeg ik lachend.

''Nope ga ik niet doen nee '' hij opent de deur en zet me in zijn stoel. Hij stapt dan zelf ook in zo rijden we naar zijn appartement onderweg luisteren we vooral naar de radio en kijkt hij me aan. ik ben nog steeds heel erg moe.

Aangekomen bij zijn appartement volg ik hem. Hij laat de logeerkamer zien. Ik loop naar het bed en laat me neer vallen. Het is net half 4 geweest. Ik doe mijn open dicht en val langzaam in slaap. Het enige wat ik zie is dat hij mijn schoenen uittrekt. Ik hoor hem weg lopen "Weltrusten Bella''

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu