H37''Steff ''

555 18 2
                                    

{Bella}

Aangekomen bij de stad trek ik  hem gelijk een winkel binnen. Ik kijk voor broeken en jurken. Alles wat ik leuk vind neem ik mee naar een paskamer.

Ik loop met 2 tassen in mijn handen en Jack heeft  de andere  van mij. Jack heeft alleen parfum en een polo shirt gekocht. Hij vond dat dat genoeg was.

We zijn weer bij hem aangekomen. Ik pak de tassen uit en vind dat ene dure jurkje die ik toch maar niet had gekocht. ''Jack?''  ik hoor wat vaag gemompel en stappen achter mij. Ik draai me om met het jurkje in mijn handen. 

''Heb jij die gekocht?'' Hij knikt, ''Ik vond hem je zo leuk staan dat ik hem niet kon laten liggen. Ik knik. '' Jack dat had echt niet gehoeven '' hij knikt weer. ''Maar, ik heb het toch gedaan'' grijnst hij. 

Ik zucht  en hang het jurkje in de kast.

~~~~

Ik zie Jack in de keuken staan. Mijn glimlach word onbewust groter. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen van achter om hem heen en leg mijn hoofd op zijn rug. 

''Is nou de grote Alpha aan het koken ?'' plaag ik hem.

Hij draait zich om. ''is nou de Luna mij aan het plagen?'' Ik lach. ''Misschien''

Hij schud lachend zijn hoofd en gaat weer veder. ''Waar is de rest van de pack?'' vraag ik hem. ''Ik denk hun eigen ding aan het doen'' ik knik.

Dan zie ik Niall lopen de jongste van de pack, ook al is hij 15. ''hoi, Luna'' knikt hij en loopt weer veder. ''Gaat iedereen mij zo aanspreken'' grinnik ik. Hij komt achter me staan ''Als ik het zeg wel ja'' zegt hij terwijl hij een kus op de mark geeft in me nek.

Als iedereen klaar is begin ik met afruimen, Steff helpt mee. Hij is ook ongeveer onze leeftijd.

''Bedankt voor het helpen Steff'' hij knikt. Ik pak de laatste 2 borden en leg ze in de vaatwasser als ik Steff zij hand om mijn pols voel. Ik kijk hem vragend aan en dan naar mijn pols. Hij blijft me in de ogen aankijken. 

''Steff zou je me los kunnen laten?"' probeer ik netjes. Maar hij schud nee. ''Steff'' antwoord ik dreigend. Ik probeer mijn pols los te wurmen en duw hem aan de kant. Mijn ogen worden donkerder. Ik zie Jack al snel aan komen lopen. 

Hij duwt Steff en de kant en komt voor me staan. ''Bella? gaat alles goed ik voelde iets'' antwoord hij bezorgd. Ik knipper en kijk naar beneden. ''I-Ik  W-Weet niet wat er gebeurde, Steff die me pols pakte en me niet meer los wou laten'' stotter ik en stop een verdwaald plukje achter me oor.

Jack draait zich om en kijkt met donkere ogen toe naar Steff. ''Durf haar nog een keer aan te raken en ik zorg dat je rogue bent'' Jack's ogen zijn nu rood. Hij knikt snel. ''S-Sorry Alpha '' hij buigt zijn hoofd en loopt weg.

Ik leg mijn hand op zijn schouder. Hij draait zich om met zijn normale oogkleur. Hij trekt me in een omhelzing. Maar wat Jack niet ziet is dat Steff daar gemeen grijnzend toe kijkt. Ik slik. Als hij maar niets doet.

Hey sorry mensjes die mijn boek lezen  en hebben gewacht op een hoofdstuk. Duurde lang ik weet het. Iemand had mijn laptop geleend. En ik kan niet goed schrijven via mijn telefoon. Er komen weer hoofdstukken aan !

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu