H35''Niet zo'n slim plan'

497 19 0
                                    

{Bella}

''Alex!' hij komt hijgend aanrennen. Jack zit op de bank ons raar aankijkend. Julia staat wat achter me heen en weer te schuifelen. 

'' Ik vind dat je Julia moet bijten ze denkt dat ze je mate is en zo niet dan is ze samen met mij''  zeg ik in een keer.

''Wat!'' hij schud zijn hoofd en komt voor ons staan. ''Dat kan ik niet en dat weet je best!''  Ik schud mijn hoofd en zet een stap opzij zodat Julia nu voor hem staat, ze slikt nerveus. 

''Álex '' grom ik. Ik doe een teken met mijn hoofd naar Julia. Hij schud zijn hoofd weer. Ik zucht en duw Julia tegen hem aan waardoor hun lippen op elkaar komen en ze zoenen. Ik grijns. Ik heb altijd gelijk.

Ik ga bij Jack zitten en geef hem een kusje. Met mijn telefoon bij de hand.

~~~~

''Kommm'' zucht ik tegen Julia. Ze schud haar hoofd. ''Zeker?'' Ze knikt. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Alex!'' Alex komt ons kant oplopen en tilt haar op, ik wijs naar het zwembad. ''Nee Alex alsjeblieft!'' smeekt ze hem.

''Sorry babe'' En hij laat haar vallen boven het zwembad. Ze komt al snel boven. ''Bella ik krijg je terug!'' ze klimt uit het zwembad en rent achter me aan met een waterpistool. 

We rennen allebei in onze bikini, door het gras in deze grote tuin. Ik ga snel het schuurtje in en houd de deurklink vast. ''Bella! doe open'' ik schud lachend mijn hoofd voor het raam. ''Ik ga Jack halen hoor'' dreigt ze. Ik bijt op mijn lip.

''Oke'' zucht ze. ''Nu moet ik ook nog lopen'' mompelt ze. Ik lach weer.

Ik zit op een tafel met mijn waterpistool gericht op de deur. De deur gaat open en Jack komt binnen. Ik houd mijn waterpistool gericht. ''Durf geen stap veder te zetten Griffo'' Hij lacht. 

''Wil je geen kus?'' knipoogt hij. ''Of een zoen?'' grijnst hij. Ik bijt op mijn lip. Hij weet dat ik dat wil. Hij komt steeds dichter bij. Hij drukt mijn waterpistool naar beneden.

''Oh kom hier'' zucht ik. Hij grijnst en drukt zijn lippen op de mijne. Zijn tongt streelt mijn onderlip, ik geef toestemming. Hij drukt me dichter tegen hem aan met zijn handen op mijn onderrug.

~~~~

''We kunnen ook gewoon pizza bestellen?'' stel ik voor aan de rest. Ze knikken. Ik geef Jack mijn telefoon, Jack belt ondertussen naar de pizzaria.

Na zo'n 20 minuten is uiteindelijk onze pizza er. ''ik deel wel met Jack'' 

''Is dat zo?"' Geeft Jack antwoord. Ik schud lachend mijn hoofd terwijl ik plagend tegen zijn arm sla. Hij grinnikt en buigt zich naar voren naar mijn oor.

''Dat zal ik niet doen als ik jou was, wie weet wat er vanavond te wachten staat'' fluistert hij.

Ik kijk hem bedachtzaam aan en duw hem weg. ''Niet zo'n slim plan'' ik haal mijn schouders op. '' Dat zien we dan nog wel'' fluister ik hem toe. Ik bijt op me lip om niet in lachen uit te barste dus pak ik een nieuw stuk pizza. 

''Niet op je lip bijten of ik neem je zo mee naar boven'' fluistert hij. 


The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu