H43''GOALL!''

488 20 1
                                    

  Hij vlecht zijn hand in de mijne en trekt me een kamer in. ''Niet schrikken'' fluistert hij. Hij opent de deur en daar.....  

{Bella}

En daar staat Luuk. Tranen van geluk vallen uit mijn ogen. ''Luuk doe me dit nooit meer aan jij ugh'' hij trekt me in een knuffel. Jack kucht ik voel zijn jaloerse gedrag al aankomen. Ik laat hem weer los en Jack komt naast me staan.

''Hoe?'' vraag ik. 

''Ik heelde wel gewoon hoor maar toen niet zo snel'' grinnikt hij. ''Ik dacht dat je dood ging'' zeg ik verbaasd. Hij begint hard te lachen''Je weet nog niet alles kleintje'' ik rol mijn ogen.

''Misschien heb ik een klein litteken dat is alles'' 

stelt hij me gerust. Ik kijk hem vragend aan. Hij grijnst en trekt zijn shirt omhoog. Waar een sixpack tevoorschijn komt. ''Hier'' hij wijst een sneetje aan maar ik kan me alleen maar focussen op zijn sixpack.  Jack gromt als teken dat Luuk niet te ver moet gaan.

Jack heeft een mooieren sixpack...

~~~~

''Wat gaan we eten?'' vraag ik aan Jack. Hij haalt zijn schouders op en blijft mijn haar strelen. We zitten op de bank en ik lig op Jack met mijn hand op zijn sixpack. Ik streel zijn buik. Ik zucht van genot. ''Ik kan hier wel eeuwig blijven liggen'' Jack drukt een kus op mijn voorhoofd. ''Ik ook'' fluistert hij.

Niall komt binnen lopen. ''Goedenavond Alpha en Luna'' Ik lach hij noemt ons altijd zo waardoor Jack altijd zijn ogen rolt en ik lach. 

Niall grinnikt. Iedereen zit aan tafel. Ik en Jack hebben maar gewoon patat gehaald. Die man achter de kassa keek ons raar aan omdat we nogal veel hadden gekocht. 

''Die man was gewoon raar'' lach ik. Jack knikt en slaat zijn arm om me heen. Overal tintelt het weer.

~~~~

''Wie doet mee met een potje voetbal!?'' schreeuw ik. Ik ren naar buiten er staan al wat jongens. Jack rent achter me aan. De teams zijn verdeeld. ''Je gaat toch niet winnen !'' schreeuwt Jack. ik grijns wat ze niet weten is dat ik vroeger op voetbal heb gezeten.

''We zullen zien'' grijns ik.

Niall passte de bal naar mij en ik schoot in het goal. Hij ging langs de keeper. 

''GOALL!'' Schreeuw ik. Ik geef iedereen een high figh. 

Zo gaat het even door tot dat we 4-4 staan. ''Winnende goalpunt?'' grijns ik. Jack knikt en komt naast me lopen. ''ik wist niet dat je zo goed was'' zegt hij uitgeput. ''Ik heb op voetbal gezeten'' fluister ik. Hij kijkt me verbaasd aan. ''Echt waar'' hij kijkt me met gespleten ogen aan. 

''Jij gemenerd '' Hij begint me te kietelen. ''J-Jack'' lach ik. Ik sla om me heen maar Jack blijft door kietelen. ''A-al-sjeblieft liefste leukste vriendje'' lach ik weer. Hij stopt even. ''En wat nog meer'' ik schud plagend mijn hoofd. Hij begint weer met kietelen . 

''Nee oke , Knapste liefste leukste vriendje'' hij knikt. ''Nu wil ik een kusje'' zegt hij.

Wilt hij het zo spelen dan kan hij het krijgen. ik ren weg. ''Sorry maar geen kusje, misschien als je wint'' knipoog ik.





The WolfWhere stories live. Discover now