H13 ''Het doet maar even pijn Schatje''

848 36 1
                                    

  'Over mijn voorstel met de Alpha'' zegt hij het laatste wat zachter. Ik knik Natuurlijk ben ik er al uit maar weet niet zo goed wat hij er van vind.  

{Bella}

''Nou ik denk wachten op het moment en als het moment daar is mag je me bijten'' vertel ik vastberaden. Hij slikt. ''Oke doen we''  Dit keer is hij het er wel mee eens.

Ik moet echt Julia uitnodigen ik kan niet met deze jongens hier zo blijven Alex is er ook bij gekomen. Ik zucht geirriteerd. Als ze allemaal om me heen staan te joelen.

 ''Ga weg jullie verpesten mijn zon'' Ze lachen alleen maar ik lig in mijn bikini in de zon. Je ziet dat wel vaker op het strand of in een zwembad. '' Dit is mijn tuin ik stuur jullie zo weg'' zeg ik dreigend. ''En ons vanavond weer oproepen zeker' grinnikt Jack.  Ik word rood van schaamte.

''Word ze nou rood ?'' roept Luuk verontwaardig. Ik ga nog harder blozen en verstop mijn handen voor mijn gezicht. ''Kijk nou toch , ik kom je wel beschermen hoor'' Grijnst Jack. Waar Alex weer op reageert. ''Ja in je bed '' grinnikt hij. ''OKEE genoeg!'' 'schreeuw ik , ik sta op en app Julia dat ze moet opschieten, Ze kijken me alle drie Grijnzend aan.

''Wat nou?''  zucht ik. ''Niks hoor''  zegt Luuk grijnzend. Ze kijken elkaar gemeen aan ik houd mijn hoofd schijn. ''Zijn jullie wat van plan?'' vraag ik verontwaardig. '' Niks hoor babe '' Zegt Jack . 

''Noem me niet zo'' sis ik. Hij knikt en grijnst. Julia komt al gauw aangelopen en deinst achteruit. Als ze ziet dat ze op me af willen komen. ''HEEY! Ga bij mijn best friend vandaan!'' schreeuwt ze, alle ogen zijn op haar gericht en ze gaat breed voor me staan met haar armen strak.

''Dat is mijn best friend die op goede momenten komt '' zucht ik tevreden.

''Ja he '' knikt ze tevreden. Ik lach. De ogen van de jongens kijken ons aan en ze fluisteren wat en knikken. Ik loop naar binnen en Julia geeft ze nog een waarschuwende blik.

Ik trek mijn kleding over mijn bikini aan. Wie weet dat ik zo ga zwemmen met Julia. ''Wat waren ze van plan met je? '' Vraagt ze, ik grinnik om haar gedrag maar begrijp haar volledig. ''Geen idee maar vond het idee wel eng.'' Ze knikt.

De bel galmt het door het huis. Ik loop naar de deur en open hem ik deins geschokt achteruit en slik. ''A Aplha'' Stotter ik.  Hij knikt ik voel gelijk angst opkomen. Hij duwt me tegen de muur en kreun van pijn. Ik probeer hem weg te duwen waardoor hij zijn greep versterkt. 

Ik spartel alle kanten op en wil schreeuwen waardoor hij snel zijn hand op mijn mond legt.

Hij geeft een waarschuwende blik en kijk boos. ''Ik zou meewerken '' fluistert hij, Rillingen lopen over heel mijn lichaam en geen fijne. Ik schud wil mijn hoofd en spartel en probeer te schreeuwen. Waardoor ik uitgeput tegen de muur sta en moeilijk adem krijg door zijn hand op mijn mond. 

Maar ben geen opgever hij wilt naar boven waardoor hij zijn hand weg haalt en ik zo hard schreeuw dat heel de buurt die gehoord moet hebben en trap tegen de deur en in zijn prive plek. 

Ze hebben het waarschijnlijk gehoord en zijn al snel bij de deur alle 4 en ze kijken een tikkeltje verbaasd.

''Mann waarom zoveel haat'' sis ik toe naar hem.

''Zo zo als we Daniel niet hebben'' lacht Jack. Hij staat heel snel en wilt me bijten. ''Het doet maar even pijn schatje'' fluistert hij. Ik wil hem weg duwen maar het lukt niet.

En begin in paniek te schreeuwen als zijn tanden langs mijn nek schrapen. Hij word van me af geduwd door Jack. Jack kijkt me aan en ik zie even een blik van spijt als zijn ogen geel worden. Hij word weg geduwd. Een traan ontsnapt uit mijn ooghoek. Ik ren snel weg 

Wat moet ik nu doen? ze willen me alle twee graag bijten...

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu