H33''Sukkel''

551 20 3
                                    

{Jack}

Ik word langzaam wakker door Bella die steeds kusjes geeft in mijn nek en gezicht.  Ze kijkt me grijnzend aan. Ik schud lachend mijn hoofd. 

''Goedemorgen Bella'' zeg ik schor. Ze bloost en verstopt haar hoofd in haar kussen. ''Sukkel'' antwoord ze. 

~~~~ 

{Bella}

Ik loop uit de douche en sla een handdoek om me heen en mijn haar, en loop door de badkamer heen naar de kamer van Jack. De badkamer zit aan Jack's slaapkamer vast wat echt handig is.

Ik kleed me om en doe wat make up op, Ik doe een knot in met twee plukjes die voor mijn gezicht loshangen. Klop Klop  ''Kom binnen'' 

Luuk komt binnen gelopen hij is niet de gene die ik verwachte. ''Oh hoi?'' vraag ik een beetje verbaasd. Hij grinnikt. ''Hey, uhm kunnen we praten?'' Ik knik niet wetend wat ik moet zeggen.

Ik ga op bed zitten en Luuk op de stoel vederop tegenover me.

 ''Wist je nog toen de alpha je wou bijten en Jack enzo dat we samen weg gingen of toen Jack vreemd ging'' Begint hij.

Ik knik langzaam nog steeds nog verward.

''Dat waren echt leuke dagen,'' Hij staat op voor hij veder gaat en pakt mijn hand. Ik wil terug trekken maar hij heeft een sterke greep. ''Ik denk dat ik iets voor je voel'' fluistert hij. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan.

Ik slik, en kijk geschrokken op in zijn ogen. Ik dacht dat hij een goede vriend was niet meer.

''Alsjeblieft zeg iets'' 

''Sorry, ik heb met Jack  ik dacht dat we goede vrienden waren niet meer'' en schud zachtjes mijn hoofd. Zijn ogen worden donkerder dan geel, tot normaal. Hij zucht ''Jack wilt je alleen maar pijn doen'' antwoord hij.'' Ik kan je geven wat je wilt'' 

Ik schud zachtjes mijn hoofd, en leg mijn handen op zijn wangen.

 ''Luuk je bent een geweldige jongen, en je vind echt iemand die van je houd  ik ben dat niet Jack geeft mij al alles jij geeft me geweldige vriendschap, steun en kan bij je uithuilen maar ik ben niet jouw geliefde of mate sorry'' 

Hij schud zijn hoofd en trekt me in een knuffel. ''Beloof je dan dat je mijn beste vriendin blijft'' Ik schud lachend mijn hoofd. ''Altijd''

~~~~

Ik zit in de tuin met een boek, de zon op me gericht. 

Ik zie Jack mijn kant oplopen. ''Hey,'' Hij pakt mijn kin en drukt zijn lippen op de mijne, Zijn tong glijd over mijn onderlip naar binnen, ik geef gelijk toestemming.

Buiten adem laat ik los. Hij kijkt grijnzend toe. ''Hey babe'' grinnikt hij. 

''Wat was er net met jou en Luuk '' vraagt hij. ''Luuk is verliefd op me, ik heb hem afgewezen en heb gezegd vrienden te blijven.'' beantwoord ik zijn vraag.

Hij kijkt geamuseerd toe, ''Zonder te kwetsen?'' Ik knik trots.

Hij schud zijn hoofd. ''Zal ik hem dan nog maar laten zien'' knipoogt hij.  ik kijk geschrokken toe, Hij lacht hard. 

Ik sla plagend op zijn arm.'''dat is niet grappig'' zucht ik. '' Voor mij wel babe'' Hij trekt me op zijn schoot en drukt een kusje in mijn nek. 

Ik sla de bladzijde om en drink water uit mijn fles. Jack kijkt mij de hele tijd aan.

{Jack}

Ik kijk toe hoe Bella steeds een bladzijde omslaat, of haar lippen om de fles zet. Dat Luuk haar wil is geen verassing meer, Ik wist het al zo lang. Die spanning bij hem, Dat Bella hem afwees was geweldig. Stiekem heb ik alles gehoord.

Ik stond het meeste voor de deur. Ze vertelde hem dat ik haar alles al gaf. Die gedachten maken me gek de goede manier.

''Jack, ik ga Julia uitnodigen oke?'' Ik knik. Verdwaald uit mijn gedachten . Ze staat op gelijk is de warmte van Bella weg.

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu