H29''zou ik je mogen markeren?"'

591 23 1
                                    

{Bella}

Ik word vredig wakker , Jack is ook wakker en ik nog stevig tegen zijn borst aan liggen en zucht genietend. ''Bella, '' zegt Jack met een ochtend stem wat enorm sexy is, ik knik. 

''Zou ik je mogen markeren?" ik slik even maar knik toch. Hij zoent me eerst en vraagt toestemming die ik geef, Hij gaat langzaam over naar mijn nek en begint kusjes te geven in mijn nek. ''het doet even pijn honey'' fluistert hij.

Als hij mijn plekje heeft gevonden steekt hij zijn tanden in de plek, Eerst doet het pijn maar later voelt het goed, Hij haalt langzaam zijn tanden uit me en kust mijn bloed weg. 

''Je deed het goed honey'' en hij begint me te zoenen. Het voelt nu veel beter, mijn gevoelens zijn versterkt ik zoen gauw terug en duw hem ik ga over hem heen hangen. Hij vraagt om toestemming die ik geef, het is een vurig spel onze tongen draaien om elkaar heen. Ik laat los als ik op adem moet komen. '' Whow'' zucht hij genietend.

~~~~

Ik zit in de woonkamer met Nash en Leo, Ze spelen een videogame.  Leo verliest weer. ''Laat mij is tegen Nash'' ik kijk hem uitdagend aan. ''Ik ga toch wel winnen, Grier'' Hij lacht ''Dacht het niet Tondur'' Hij grijnst.

We spelen zo'n auto spel ik sta voor maar niet voor lang. Leo moedigt me aan. Er is een finish en ik druk net nog op turbo en ik ben 1ste en heb gewonnen. Ik sta vrolijk op en doe een dansje. ''Ik heb gewonnen, gewonnen, gewonnen'' zeg ik Nash zijn gezicht. Hij gromt. ''Nahaa Nashje ik ben Luna '' knipoog ik.

Jack komt ook de woonkamer binnen lopen en kijkt ons raar aan. ''Ik heb gewonnen tegen Nash '' grijns ik, Jack knikt trots en loopt op me af, ik wil hem een kus geven maar hij ontwijkt hem, Ik probeer het nog een keer hij wijst hem weer af.

Ik kijk hem uitdagend aan, ''Oh Griffo , ik wil een kusje'' zeur ik. Hij wil weg lopen ik draai hem om pak zijn kaken en druk mijn lippen op de zijn, Mijn buik ontploft van de vlinders ik laat mijn handen naar zijn nek gaan door zijn haar. Hij legt zijn handen op mijn heupen.

Nash kucht ongemakkelijk en loopt weg, Hij maakt zich zelf los en knipoogt ik bloos licht. 

''Zullen we naar het bos?"' vraagt hij. Ik knik en volg hem.

De zon schijnt fel op mijn huid en het voelt lekker aan, Deze zwembad hier ook. ''Als je wil zwemmen is het ook goed'' ik knik enthousiast

~~~~

We zitten in het zwembad ik heb Julia, Dave, Loorn en Alex uitgenodigd, De jongens van de pack zijn naar het bos met Daan als leider. Ik zucht genietend, Julia gooit een bak met ijskoud water over me heen. Ik gil het uit. 'JULIA!''  ik duik snel in het zwembad en klim eruit en ren achter haar aan.

 het is glad, Ik val en Jack vangt me op. Hij kijkt me grijnzend aan ik sla hem op zijn borst en kijk hem uitdagend aan. ''Alex houd Julia tegen'' hij knikt en rent achter haar aan.

''Laat me gaan Jack'' zucht ik, Hij schud zijn hoofd. ''Griffo'' waarschuw ik, hij schud zijn hoofd ik geef me zuchtend over en zoen hem vol op zijn mond. Hij  grijnst tegen mijn lippen.

Als ik loslaat zie ik Julia huilend naar me toe lopen, Ik trek haar snel in een omhelsing.

Hey guyss ik ga denk ik tot de 40 hoofdstukken ofz geen idee, 



The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu