H14 Je helden zitten te wachten''

810 33 1
                                    

{Bella}

Ik ren weg omdat ik voetstappen achter me hoor en begin van schrik te huilen. Hij slaat zijn armen om me heen Luuk .We gaan zitten op een bankje onder een boom met een mooi uitzicht. Hij zet me op zijn schoot en knuffelt me stevig. 

Ik snuif zijn geur stevig op naar aftershave en iets waar ik niet op kan komen zijn geur. Hij pakt mijn gezicht vast en kijk in zijn bruine ogen. Ik kijk naar zijn mooie haar waar je het liefst elke dag mee wil spelen. 

Ik glimlach om mijn gedachten, Hij grijnst ik sla hem zacht tegen zijn schouder. Hij lacht ik kijk blozend weg, Hij pakt mijn gezicht vast en draait hem terug.

 ''Wat was er gebeurt?"' vraagt hij serieus hij kijkt me in mijn ogen hij pakt mijn hand ook vast.

Ik speel met zijn vingers en begin met vertellen. Ik  vertel alles van af het begin. Hij heeft nog niks gezegt en geen commentaar gegeven ik kijk hem vragend aan. Hij slikt. 

''Je weet wel dat ik ook een van hun soort ben he?'' slikt hij. Ik knik dat weet ik maar al te goed. ''Ja maar jij bent anders'' zeg ik blozend. Hij knikt lachend en zet me op de grond. ''We moeten gaan ze missen ons '' knipoogt hij. Ik grinnik

~~~~

Weer thuis aangekomen is alles stil. Is er wel iemand? We lopen veder en De Alpha komt aanlopen. ''Luuk'' ik grijp zijn hand Luuk lijkt het ook op te merken. ''Werd tijd dat jullie aankwamen je helden zitten te wachten, Kijk als ze jou niet geven dan pak ik je vriendjes wel'' grijnst hij. 

''Waar zijn ze!'' ik probeer me rustig te houden wat niet al te goed lukt. ''Julia is achter je en je helden heb ik '' zegt hij onverschillig. Ik wil hem slaan  maar hij rent weg.  Ik draai me al gauw om en loop naar haar toe. Ze valt gelijk in mijn armen en ik knuffel haar stevig terug.

''Wat is er gebeurd?"' vraag ik haar.

 ''Jack wou hem pakken hij sloeg hem en Alex ook ik wilde ze weg halen maar hij duwde me op de grond en beet me in mijn pols'' ze laat haar pols zien.

 Ik kijk geschrokken hij is helemaal opgezwollen, Ik neem haar mee en houd hem onder de kraan

Tand afdrukken staan op haar pols en woede word groter. ''Word ik nu u een van hunn'' stottert ze. ''Nee alleen als je in je nek word gebeten.''  Ze knikt opgelucht. Hij had mij moeten pakken niet mijn vrienden.

Iemand komt een deur door rennen ''Jongens ' hijgt hij. We kijken allemaal zijn kant op.

''Jack hij hij is...


The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu