H24 Lief, Je staart''

710 24 1
                                    

{Bella}

Ik word wakker er zie dat het 9 uur is, mijn ouders waren zijn nog bij het hotel tot vanavond. Ik loop naar beneden en zie ontbijt op tafel staan en het is mooi gedekt. Zijn mijn ouders dan toch thuis? Ik loop naar de keuken. En Jack staat er, gelijk is mijn vrolijke gezicht samen getrokken.

''Hey Bella''  hij wilt naar me toe lopen waardoor ik naar achter stap. ''Niet doen''  Hij kijkt me pijnlijk aan. ''Je hebt me pijn gedaan Jack'' 

''Bella , dat weet ik ! ik voelde de pijn gister erger dan jou hoe je met Luuk daar zo zat'' zegt hij fel.

''Je kuste een ander meisje, terwijl je dat met mij hoorde te doen of een dans maar die gunde je me zelf  niet'' schreeuw ik. ''Bella ik zie hoe je naar Luuk kijkt en kon niet meer helder na denken na het uitwerking van de drank !'' schreeuwt hij terug. 

Ik schud wilt mijn hoofd. ''Alsjeblieft Bella, ik hou van je'' ik slik zo die kwam hard aan. Hij zei dat ie van me houd. ''Bella ik hou al langer van je'' en hij loopt naar me toe ik zit vast aan de grond. Hij staat voor me en tilt mijn kin omhoog zodat ik hem moet aankijken. 

''Bella, ik hou alleen van jou gister was een ongeluk'' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en ik weet niet wat te doen.

''Ga zitten we gaan zo naar een hotel'' Ik kijk hem verbaasd aan. ''Sinds wanneer heb je dat gedaan, '' 

''Nou , ik wou er gisteren al heen maar ja, '' zegt hij krabbend achter zijn nek. Ik knik en loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen, alles tintelt weer over, ik zucht genietend. En geef hem een kus ik wil terug trekken maar hij duwt me dichter tegen hem aan.

~~~~

Aangekomen bij het hotel zitten we in een restaurant voor het eten, We bestellen allebei wat. ''Jack wat ben jij?'' hij slikt, Ik was een rogue en nu ben ik de zoon van de Alpha. Ik knik goed kurend. ''Wat benik ?" fluister ik in zijn oor. '' Jij ,word mijn Luna ''grijnst hij.

We lopen terug naar onze kamer, ''Ik ga douche '' hij knikt Ik stap onder de douche en laat alles bezinken, Ik ben een weerwolf, word Luna, heb een mate, mijn vrienden,  Ik ga bij Jack wonen, Alpha bedreigde mijn ouders hij komt waarschijnlijk achter me aan,  en zit nu in een hotel. ''Oke'' zucht ik.

ik stap uit de douche en droog me af en trek mijn pyjama aan en doe mijn haar in een slordige knot. En zie Jack op het bed liggen met zijn telefoon en een afstandbediening van de tv. Zijn mooie zwarte haar zit warrig, door zijn strakke shirt kan je zijn sixpack goed zien, zijn mooie roze lippen, en zijn strakke kaaklijn. 

''Lief , je staart '' grinnikt Jack ik bloos en kijk weg en loop langzaam naar het bed toe en verstop me in zijn shirt. Hij aait rustig over mijn rug heen. 

Ik ga recht op zitten en zoen hem vol op zijn lippen, hij gaat er gelijk in mee, Hij gromt en vraagt om toestemming die ik geef, Even gaat het zo door tot dat ik op adem moet komen en terug trek, Ik ga tegen hem aanliggen en Jack doet het lampje uit

''Slaaplekker Bella'' zegt hij terwijl hij me nog een kus op mijn wang geeft. ''Slaaplekker' mompel ik

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu