H40'' mijn hart is van jou''

491 19 2
                                    

''Weet je, Ik heb geluk'' ik kijk hem verbaasd aan. ''Ik heb jou maar ik heb eergisteren een ander meisje gevonden zij is geen wolf. ''Ik slik, en denk niet dat ik het wil horen. Tranen wellen op in mijn ogen.

''Ze had me eergisteren gezoend'' lacht hij. Dat was het moment dat ik brak.

{Bella}

Ik ren naar boven en probeer me sterk te houden. Er rolt een traan naar beneden en nog een. Ik zoek mijn telefoon. Ik bel Julia en barst los van alle tranen.

J: Hee wat is er ? Bella, gaat alles wel goed ?!''

B: N-Nee Jack is d-dronken en v-vertelde dat hij een meisje had gezoend'' snik ik.

J: Wat ! alweer? ik kom er nu aan !"' 

B: Nee, Julia het hoeft ni-  

Opgehangen.

Ik leg mijn hoofd op mijn knieen. Als ik een klop hoor. Ik zie een slaperige Niall. Ik lach een beetje om zijn uitdrukking. Hij geeft me een glimlach en komt naast me zitten.

''Ik hoorde je belletje met Julia''' zegt hij. Ik knik. ''Is het echt waar?'' gaat hij veder. ''Ik weet het niet hij is wel dronken'' hij knikt.

De bel  galmt het door het huis. Ik sta op. Niall volgt mijn voorbeeld. Ik open de voordeur waar Julia me meteen omhelst. Tranen springen weer in mijn ogen maar ik houd ze tegen. 

''Bella'' hoor ik achter me. Ik knijp mijn ogen dicht. En draai me om.

Jack

''tot morgen, Jack'' 

~~~~

Ik word onrustig wakker. Mijn wangen zijn nat. Ik loop naar beneden waar ik Jack zie zitten. Hij staat op en loopt op me af om me een kus te geven. Ik wijs hem af. Hij kijkt verbaasd tot dat hij een terug blik krijgt.

hij krijgt spijt in zijn ogen. ''Wanneer wilde je me het vertellen?'' Hij slikt. ''Gister of vandaag''' antwoord hij nerveus. Ik voel dat hij liegt. Ik schud mijn hoofd hij liegt tegen me. 

'''Jack?'' tranen wellen weer op in mijn ogen en schud mijn hoofd. Mijn benen maken aanstalten om weg te lopen als hij mijn arm grijpt. Tranen staan ook in zijn ogen.

''Heb je gevoelens voor haar?" woeden komt aandrijven. hoe durft hij? ''Jack, wat je me gister vertelde deed pijn, ik vraag me af of Luuk mijn mate niet is'' mompel ik het laatste wat zachter. Hij heeft het gehoord zijn ogen staan donker en dan rood. ''Wat!'' gromt hij en duwt me tegen de muur.

Ik slik. ''Je bent van mij, altijd al geweest. Luuk zou wensen dat hij jou had. Ik voel niks voor haar dat zou je moeten weten, mijn hart is van jou'' gromt hij. Hij drukt zachtjes zijn lippen op de mijne. Wat hij zei wat lief en had ik niet eerder gehoord. 

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu