H6 Zo zo nu al Dave fixen''?

1.2K 43 5
                                    

Het enige wat ik zie is dat hij mijn schoenen uittrekt. Ik hoor hem weg lopen "Weltrusten Bella''

{bella}

Ik word net wakker en kijk even om me heen. Ik bedenk me snel het feestje. Ik trek de deken van me af en zie dat ik mijn jurk nog aan heb. Ik schud verward mijn hoofd en probeer te herringeren wat er gister allemaal is gebeurd. Mijn hoofd werkt niet mee. Snel zie ik mijn hakken in een hoekje liggen. Ik pak ze en trek ze snel aan. Ik loop de deur uit en kijk even naar de andere deuren in de gang. Ik open elke deur. Bij de tweede deur kom ik in de badkamer waar ik Luuk zijn haar zie doen.

''Oh hey sorry maar ik weet even niet wat er gisteren is gebeurd hoe kwam ik hier'' vraag ik

''Dat zal ik je vertellen '' Hij loopt uit de badkamer ik volg hem. Hij gaat zitten aan de keukentafel en geeft me wat thee ik bedank hem en ga ook zitten.''Nou je kreeg gister flinke ruzie met Noah omdat ze je irriteerde denk ik, Toen trok Jack je mee en kuste hij je'' zegt hij. Dan komen alle herringeren weer terug. Dat de kus fijn voelde en toch walgelijk. Ik schud mijn hoofd.

''Maar je duwde hem al snel weg en ik liep je achterna ik wou je naar huis brengen maar niemand was bij je thuis en je had geen sleutel en ging met mij mee'' glimlacht hij. Ik weet dat ik moet oppassen Luuk is Jack zijn vriend. ik knik langzaam ''Dan ga ik nu maar weer naar huis" zeg ik. ''ik breng je '' zegt hij vast besloten en ik knik lachend. Aangekomen bij mijn huis stap ik uit ''Bedank Luuk'' glimlach ik naar hem ik draai me snel om en klop aan waardoor mijn moeder de deur open doet en ik loop naar binnen en zwaai.

~~~~

ik word wakker en stap uit bed. Ik loop naar de badkamer na dat ik kleding heb gepakt. Als ik klaar ben loop ik naar beneden en ontbijt snel wat en pak mijn tas in als dat gedaan is loop ik naar de gang en trek mijn schoenen aan en trek mijn winterjas aan. "Doei mam'' schreeuw ik naar mijn moeder die boven is en loop naar buiten. natuurlijk kijk ik recht naar het huis voor me Jack. Ik pak mijn fiets en fiets naar school. Aangekomen bij school zie ik Dave lopen en ren als een gek naar mijn beste vriend.

''Davee! Davee hier'' hij draait zich om.

''Hey hey '' zegt hij dan ook en ik knuffel hem. ''Waar is de rest?'' vraag ik verbaasd hij lacht even ''Al naar binnen'' ik maak met mijn mond een o vorm. Ik haal mijn schouders op en trek hem mee naar binnen.

''Laten we dan maar gaan he'' In de gang kom ik Noah tegen en ze kijkt me met een schuldige blik aan. Waardoor ik haar meer ga negeren en natuurlijk moet het nog akward worden ook met Luuk , Jack en Alex. ''Zo zo kom ik ook nog is een lekker iemand tegen '' ik schud mijn hoofd en ik trek snel Dave mee die niet begrijpend kijkt ''Uh wat was dat je laat hem zo over je heen lopen'' zegt hij dan ook. ''Nee nee dat is het niet maar anders blijft hij doorgaan snap je'' hij knikt alleen maar weten dat hij het hier niet bij laat.  Dan lopen we maar naar onze les ''ik ga naar Julia oke?'' zeg ik tegen Dave die dan plaats neemt naast Tim ''tuurlijk.'' Julia kijkt me met een grijns aan.

''Zo zo nu ook al Dave fixen?'' Zegt ze grijnzend. ze geeft me een elleboog por in mijn zij en ik kijk haar met een blik aan van Wat-Denk-je-Wel-Niet.

Ze lacht zo hard dat mensen het buiten konden horen en ik geef haar een dodelijke blik aan en moet juist harder lachen. Tot dat de docent de klas binnen komt en ik haar uitlach. En ze me bijna  van de stoel afduwt ''Naha'' zeg ik lachend en we daarna toch even goed mee doen met de les.

Ik en Julia lopen de school uit als ik Luuk bij mijn fiets zie staan. Ik zucht.Julia haalt haar schouders op en pakt haar fiets ''Ik ga vast bel je als ik thuis ben '' zegt ze glimlachend en ik schud wild mijn hoofd. Ik kijk haar aan en gef een knikje naar Luuk omdat ik niet weet wat ik moet doen. Ze lacht e haalt haar schouders op. Ik draai me ongemakkelijk om. Ondertussen zit ik moordplannetjes te maken omdat ze me alleen liet. Luke houd me uit gedachten en ik wel wat moet zeggen

''Hey wat kom je doen?''vraag ik terwijl hij wat meer van me fiets gaat afstaan.

''Nou ik wilde het even hebben over het weekend wat er is gebeurd '' en ik kijk hem aan.

''Er is toch niets verkeerd gebeurd?'' vraag ik snel. Hij schud zijn hoofd ''Nou eigenlijk vind ik het nogal akward wat er is gebeurd'' en ik knik en zeg langzaam. vederop zie ik Jack staan en dit klopt niet. Ik kom wat dichter bij he staan. Hij raakt nerveus. ''Niet doen Luukje'' fluister ik. Ik stp grijnzend bij hem weg en pak mijn fiets.

ik fiets weg met hem verbaasd achter.  Thuis aangekomen trek ik mijn jas uit en trap mijn schoen uit en zet ze onder de kapstok . Ondertussen word ik door Julia gebeld.

Julia'': Hey hey hoe ging het gesprekje ?

Bella': Hey, Nou ff Jack stond daar gewoon waarschijnlijk moest hij met me praten over de zoen van mij en Jack.

Julia'': Whaat? heb jij met Jack gezoend!? schreeuwt ze

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu