H15'''Pas op lief je maakt me boos'

835 37 6
                                    

Iemand komt een deur door rennen ''Jongens ' hijgt hij. We kijken allemaal zijn kant op.

''Jack hij hij is...

{Bella}

''Hij is gevangen genomen'' hijgt hij. ''Wat?'' ik stik zowat in mijn eigen speeksel. Nee wat door mij? Luuk weet ook niet wat hij moet zeggen. ''Waar is hij?'' Vraagt Luuk. ''Kom mee'' we knikken.

We zijn aangekomen bij een soort van oud verlaten bunker. We lopen naar binnen en hij laat een raampje zien en doet een teken dat we moeten bukken, Ik gluur door het raampje hij is vastgeketend met ijzeren boeien om zijn handen, ik slik hij had verteld dat ze daar niet tegen konden. ''Ik ga naar binnen ''Zegt Luuk resoluut. ''Nee! '' ik hou hem tegen. ''We moeten een plan hebben ik leid hem af en jij gaat naar binnen met Alex'' fluister ik. 

ik loop naar de voorkant en klop aan , ik loop naar binnen en gelijk staat De Alpha voor me. ''Toch van gedachten veranderd'' grijnst hij, Ik glimlach verlegen 'fake kuch ''Nou liever dan bij Jack '' Hij grijnst en duwt me tegen de muur, ik slik. 

''Zullen we nu dan maar snel beginnen'' zegt hij sluw, Ik schud wilt mijn hoofd.

Hij schraapt met zijn tanden weer langs mijn nek , Ik duw hem zachtjes weg , ''Nog niet '' fluister ik ik probeer zelfverzekerd over te komen. Hij gromt en duwt me weer tegen de muur en staat te dicht bij. ''Het doet maar even pijn babe'' grijnst hij. Ik knijp mijn ogen dicht.

Ik kan dit niet meer wanneer komen ze hij wilt me sowieso bijten. ''Nee nee ik kan dit niet'' en duw hem weer weg, Hij gromt en duwt me nu hard tegen de muur, Ik kerm van de pijn. Hij grijnst.

Hij laat zijn tanden uitkomen en krijgt gele kleur ogen. Voor hij me kan bijten duwt Jack hem weg  ''Durf niet dichterbij te komen '' gromt Jack , Hij gaat beschermend voor mij staan.

Maar hij pikt dat niet en valt hem aan in wolvenvorm en Jack verandert ook, Ik raak in paniek wat nee toch dat kan niet,  Ze zijn wolven. ''Ga '' ik knik en ren weg. Ik ren hard door de bossen en weet niet waar ik ben,  maar blijf door rennen.Ik ga tegen een boom staan en probeer op adem te komen als Hij weer voor me staat

Ik schrik houd mijn adem in. ''Zullen we veder waar we mee bezig waren babe'' Ik duw hem weg en ren weg. Hij komt achter me aan en pakt me al snel en duwt me terug en wacht geen seconde en bijt me. Ik schreeuw het uit van de pijn.

En vallen tranen uit mijn ogen en probeer hem weg te duwen omdat het zoveel pijn doet. Maar hij luistert niet en bijt me harder hij haalt zijn tanden uit me en drukt een kusje op de beet.

''Sorry babe maar je nek en je bloed waren lekker'' grijnst hij. Ik schud mijn hoofd. ''hoe kon je me dit aan doen'' Schreeuw ik fel. Zijn ogen worden donkerder  ''Zie het als een cadeau je kan beter kijken, horen, voelen '' 

''Jullie zijn monsters ! en dat wilde ik niet worden'' roep ik fel uit

''Pas op lief je maakt me boos'' ik kijk hem boos en terwijl woede meer word 

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu