H41 ''Gay best friend

513 19 0
                                    

{Bella}

We proberen het achter ons te laten na dat we gepraat hadden. Hij deed het niet expres, Ik probeer er niet meer aan te denken. Ik zit op de bank met Niall naast me. ''Weet je Jack heeft echt geluk met jou'' Ik knik en laat mijn hoofd op Niall zijn schouder vallen.'' Je hebt hem ook vergeven, dat is voor sommige moeilijk'' ik knik weer mijn hoofd niet wetend wat ik erop zou moeten zeggen.

''Bella, ik wil het ergens over hebben '' hij klinkt heel serieus ik kijk hem nu recht in zijn ogen aan. Hij friemelt aan zijn trui. ''Je kan me alles vertellen'' vertel ik hem gerust

''Ik- euh val op jongens'' fluistert hij. Even is het stil en laat ik het tot me bezinken. Ik heb nu een gay bestfriend. Ik klap blij in mijn handen en knuffel hem.

''Dat is zo leuk ik heb een gay bestfriend dan kunnen we samen shoppen en Oh-'' wil ik beginnen maar hij kapt me af en kijkt me verbaasd aan. ''Je vind het leuk?'' Ik knik. ''Je blijft sowieso mijn andere beste vriend of je nou op jongens valt of niet.''

Hij knikt blij. 

~~~~

{Jack}

De mindlink is in volle gang. Alpha we worden aangevallen Krijg ik te horen van Alex. ik ren zo snel mogelijk naar de grens. Zet iedereen op zijn plek en waarschuw ze beantwoord ik terug. ''Wat ga je doen Jack?" vraagt Bella me als ik door de keuken ren en ze mijn arm pakte. 

''We worden aangevallen, ga naar de kelder '' ze sputtert nog wat tegen. ''Bella nu'' Ik wil weglopen als ze mijn arm pakt en me omdraait en gelijk me zoent met haar handen op mijn wangen. ''Bella'' mompel ik tussendoor. Ze schud haar hoofd. ''Ik moet nu echt gaan'' zeg ik terwijl ik loslaat.

Ze knikt en loopt weg met een blozend gezicht. Ik schud lachend mijn hoofd. Als ik buiten sta kijk ik meteen serieus. Met nog steeds de gedachten of Bella wel echt naar de kelder is gegaan.

Ik zie al een paar wolven vechten. En sta dan oog in oog met Alpha Brandon. Ik grom hard. Hij komt dichter bij en duwt alle wolven die op hem af komen aan te kant. Hij komt in een rechte lijn op mij af. 

Nu kan het gevecht beginnen.

{Bella}

Ik loop 2 trappen naar beneden en kom hijgend aan in de kelders. Als ik de deur open trek kijken sommige me geschrokken aan. Ik doe de deur achter me dicht.

'''Meiden wat doen jullie hier nog ? we moeten helpen! '' Ze kijken me verbaasd aan. ''Luna, als er word aangevallen blijft iedereen hier zitten '' Ik grom. ''Nee, dan ga ik alleen !'' en loop verwoed weg en een beetje verbaasd. ''luna!'' hoor ik ze achter me roepen ik schud mijn hoofd en ren al die trappen weer omhoog.

Als ik buiten kom zie ik Jack met Brandon vechten in wolfvorm. Jack ligt op de grond maar krabbelt overeind. Brandon ruikt me en kijkt gelijk mijn kant op. Ik verstop me snel achter het muurtje. Omdat hij niet opletten kreeg hij een flinke klap van Jack.

Jack heeft me ook opgemerkt maar schenkt er geen aandacht aan. Luuk ligt kermend op de grond van de pijn die hij zo juist heeft gekregen. ik schrik en slaagt een klein gilletje. Ik wil ernaar toe om te helpen. Mijn luna instinct zegt genoeg.



The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu