H12'' Ik zou rennen

875 34 0
                                    

{Bella}

Ik word wakker door iemand die water over me heen gooit. Wie maakt me wakker in het weekend wakker. Ik kijk gelijk op en zie Jack daar lachend staan filmend. ''Jack!! ik zou rennen'' zeg ik dreigend

ik spring uit het  bed. De zon schijnt op mijn gezicht, Logisch in de zomer. Jack rent lachend door het huis is maar goed dat mijn ouders er niet zijn ze zijn namelijk een weekje weg. Terwijl het zomer is Jack rent uit eindelijk naar onze grote tuin.

 Terwijl het zomer is Jack rent uit eindelijk naar onze grote tuin

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Hier loop ik mijn korte pyjama broekje en een shirt door de tuin. De zon schijnt fel op mijn rug als Jack aan de andere kant van het zwembad gaat staan. Ik haal mijn losse knot van mijn hoofd. Jack gaat het krijgen. ''Jack verwijder het filmpje nu '' schreeuw ik boos. ''Hm niet zo zin in'' hij blijft maar door filmen.''Kijk achter je !'' roept hij me na. 

Ik draai me om maar ben al te laat Luuk duwt me in het water. Ik kom al snel boven. ''Ah Luuk!'' het zwembad is wel warm door de zon .Ik klim al gauw uit het water en ren achter ze aan. 

 Nu rennen ze naar de voorkant toe en het maakt me niets meer uit of mensen me zien en ze rennen door het huis weer naar de tuin en ben ze net voor en duw ze allebei in het water. 

''Eindelijk'' zucht ik.

 Gelukkig heb ik een goede conditie. Ze komen lachend boven water en duwen elkaar kopje onder. Ik rol mijn ogen en loop naar binnen nog helemaal nat. Als ik in de keuken een glaasje water drink hoor ik Luuk hese stem achter me en schrik. ''Niet schrikken babe'' ik duw hem en zet mijn glas neer.  Hij trekt me in een knuffel waardoor ik weer nat word. 

''Luuk, niet doen zo word ik weer nat!'' zucht ik en probeer hem van me af te duwen hij laat me langzaam los en grijnst. 

Ik zucht diep. ''Waarom zijn jullie ook al weer hier? '' Hij lacht. ''Je had ons gevraagd gister avond omdat je bang was.'' zegt hij.  Ik bijt op mijn lip natuurlijk.  Jack komt ook aanlopen. 

''Ik ga douchen waag het een van jullie twee te komen en ik maak je persoonlijk af ''dreig ik.

Ze knikken en doen hun handen omhoog van overgave. Ik knik  en wijs ze nog aan. Langzaam loop ik  naar boven. Boven aangekomen pak ik een kort skinny broekje met wat scheuren en een wit hemdje met een geblokt bloesje om mijn middel. 

~~~~

Klaar met douche is het 10 uur dus ik ga ontbijten. Ik pak een kom met yogurt met wat fruit erin en water en neem het mee naar buiten. Jack heeft ook water maar dan met een sandwich. Ik bekijk mijn social media.

Klaar met eten leg ik mijn bord neer en Jack ook en komt weer naast me zitten. ''Heb je er al over nagedacht? '' Vraagt hij weer.

''Over wat?''vraag ik , Ik volg hem niet meer.

''Over mijn voorstel met, de Alpha'' zegt hij het laatste wat zachter.  Ik knik natuurlijk ben ik er al uit maar weet niet zo goed wat hij er van vind.

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu