H32''Mag ik deze dans?''

570 21 2
                                    

'Zou jij met mij naar het schoolfeest toe willen?'' Ik knik. ''Heel graag''

Hij pakt mijn hand en trekt me naar hem toe en drukt langzaam zijn lippen op de mijne. Tranen van vreugde lopen nog steeds over mijn wangen. Als hij loslaat veegt hij mijn tranen weg.

{Bella}

We zijn aangekomen, Jack opent mijn deur en pakt mijn hand. Zo leiden we ons een weg over het rode kleed. Als we binnen komen zie je al vele stelletjes dansen ik zie vederop Julia staan met Alex. 

''Hey Julia'' ze draait zich om en grijnst. ''toch gekomen?'' ik knik ''jack vroeg me op een speciale manier '' antwoord ik enthousiast. Ze grinnikt. Ik moet plots weer denken toen we een jurk gingen kopen.

''Oh jij wist het !'' schreeuw ik verontwaardig. Ze knikt en neemt een slok van haar drinken. ''Iedereen''

Ik schud lachend mijn hoofd. Er komt een rustig nummer op. ''Mag ik deze dans Bella'' ik knik terwijl hij me leid naar de dansvloer. ''Tuurlijk , mag je dat'' en druk een kort kusje op zijn lippen.

Jack kan goed dansen? whow dat had ik niet verwacht. ''Jack, je kan zo goed dansen'' roep ik verontwaardig. Hij grinnikt. ''Stt babe, deze dans moet nog af'' zegt hij terwijl hij een vinger op mijn lip legt.

~~~~

We komen buiten waar iedereen foto's aan het maken zijn, Wij zijn nu aan de beurt. De eerste foto gaat al snel fout, omdat we moeten lachen.

Ik heb Julia of Alex ook nes meer gezien.  Hij opent mijn deur zodat ik kan instappen. Onderweg is het stil maar niet ongemakkelijk stil, fijn stil. Hij pakt mijn hand vast die warmte af geeft.

Ik kijk naar buiten waar bomen voorbij wazen, het word langzaam donkerder. Hoe meer ik naar buiten kijk hoe veder ik in slaap val.

{Jack}

Ik stop voor het huis, Ik zie Luuk mijn rechterhand beta, Hij komt naar ons toe lopen en knikt. Ik open de deur waar Bella zit, Ik til haar eruit. Luuk heeft de deur alvast open gedaan waar we door heen lopen.

Ik leg haar voorzichtig in bed neer, Ze word wakker. ''Oh hey'' antwoord ze schor. Ik grinnik. Ze kruipt over het bed en slaat haar armen van achter om me heen terwijl ik op de rand zit.

''Mag ik een shirt lenen?'' fluistert ze.

Ik sta op met haar om me nek en til haar hoger op, Ik blijf haar goed vast houden en loop ondertussen naar mijn kast.

~~~~

''Trusten Jack'' 

''Weltrusten babe'' fluister  ik terug en duw haar dichter tegen me aan.

Weet jee er komt zo een einde aan dit boek , ik heb niet echt inspiratie en begin ik aan en nieuw boek een heel ander verhaal dat maar okey HAH Er komt sws epiloog 

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu