H20'' Laten we gaan handsome''

723 25 0
                                    

En nu valt alles op een rijtje ... 

{Bella}

''Ik ,'' en wijs naar me zelf. ''Ga bij Daniel wonen'' Ik lach stom verbaasd en ga harder lachen niet omdat het grappig is maar omdat het dom is. ''Ik ga niet bij Daniel wonen'' zeg ik met een bigsmile omdat het echt dom is van Daniel allemaal zegt.'' Daniel heeft dat gezegd en heeft je spullen ook al ingepakt.''

Ik laat me vallen om de stoel en steun mijn hoofd met mijn hand. ''Daniel is niet goed bij zijn hoofd'' gaap ik.

''Je gaat mee lief alles is al geregeld'' Grijnst Daniel ik schud mijn hoofd. Mijn ouders gaan aan tafel zitten met een kop thee, Daniel zit naast mij,

 ''Ik zou meewerken voor dat je ouders is gaat overkomen , hm een auto ongeluk of vermissing'' fluistert hij , ik duw hem weg,

Mijn ogen werden steeds donkerder en knipper snel, voor dat mijn ouders het zien. Daniel staat op om wat te zeggen en zie aan zijn grijns niet iets goeds dus sta ook snel op en begin met praten. 

''Ik ga bij Daniel wonen'' voordat ik het weet zijn de woorden eruit waar van ik zelf niet wist wat ik zei. Daniel grijnst. ''Laten we gaan handsome'' fluistert hij waardoor er rillingen lopen.

~~~~

Na afscheid te hebben genomen van mijn ouders staan we weer hier voor het grote kasteel achtig iets. ''Heb ik nu een eigen kamer?'' vraag ik zuchtend terwijl we naar binnen lopen. Ik zie Nash ook vederop staan en begin weer enthousiast te worden. 

''Hey Nash!'' schreeuw ik waardoor alle hoofden op mijn zijn gericht en Nash zacht grinnik, ''Sorry'' mompel ik en ga achter Daniel staan en verberg mijn rode wangen.

''Op dit moment zou ik graag naar boven willen'' fluister ik in Daniel zijn oor. Hij grinnikt en we lopen een lange trap op.

''Dat was raar'' zucht ik. '' Zegt dat wel'' grijnst hij , ik rol mijn ogen.

''Ik heb wel een eigen kamer he? Of moet ik toegeven dat jou kingsize bed er geweldig uitziet'' zucht ik. ''Hij ziet er nog beter uit als je er op ligt'' grijnst hij en duwt me zacht op het bed. Ik voel aan het zijde zachte fluwelen dekbed. Het is geweldig.

''Nu al voor het bed gevallen'' ik rol mijn ogen maar weet dat het waar is,

~~~~

Ik heb er toch voor gekozen om in het kingsize bed te gaan omdat het er zo heerlijk uit zag maar ik neem afstand van Daniel. Ondertussen ben ik al omgekleed en lig ik in zijn bed. Een netflix film op te zoeken via deze tv die voor het bed hangt.

Daniel komt ook aanlopen en gaat liggen, Op wat afstand. ''Nu al je eigen ding aan het doen'' zucht hij. Ik knik. ''Moet toch wat doen'' rol ik mijn ogen. 

Ik zet een film op en val uiteindelijk in slaap als ik nog net voel hoe de afstandbediening uit mijn hand word gepakt en word gezegt. ''Slaaplekker Bella''

Natuurlijk door Daniel , maar waar is Jack mijn mate.

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu