H44''Ze vind het erg spannend"

513 23 6
                                    

  Wilt hij het zo spelen dan kan hij het krijgen. ik ren weg. ''Sorry maar geen kusje, misschien als je wint'' knipoog ik.  

{Bella}

Het gaat goed. Ik denk nog steeds dat wij winnen. Maar niet totdat Jack langs mij komt. hij knipoogt naar me en rent veder. Hij schopt de bal naar Alex die wil scoren. De keeper houd hem tegen. Ik ren er naar toe en Jack ook. Jack is eerder en schopt hem erin.

Zijn team juicht. Hij komt grijnzend naar me toe lopen. ''Mag ik nu het kusje'' ik kijk hem uitdagend aan. Hij wacht niet op een antwoord en drukt zijn lippen op de mijne.

''Ik ga vandaag met iedereen naar het bos toe ga je mee?'' ik knik. ''Ik kan Julia meevragen die is nog nooit mee geweest'' zeg ik. ''Goed plan, dan ga ik ze vast bij elkaar roepen'' Hij geeft me nog een klein kusje en loopt weg.

Ik haal mijn telefoon van de tafel en loop naar binnen. Ondertussen bel ik Bella

Na de 2de keer neemt ze op.

Bella: Hey ga je mee met de roedel naar het bos?

Julia: Ja maar ik ben nog nooit mee geweest Het is even stil. Het lijkt me spannend.

Bella: Ik ga ook mee en ben bij je.

Julia: oke dan kom ik nu. Lacht ze

Bella: Totzo,

Opgehangen

''Ben je klaar?'' hoor ik Jack zeggen in de deur opening. Ik knik. ''Nog even wachten op Julia'' Hij knikt en loopt op me af. Ik knuffel hem. 

''Ze vind het erg spannend'' Hij knikt. ''Ze is ook net nieuw in dit soort dingen'' 

''Ze weet al wel veel'' glimlach ik. Hij grinnikt. ''Ja,

~~~~

We rennen in onze wolvenvorm in het bos. De wind door mijn vacht, Het geruis om me heen. Ik hoor bladeren onder mijn poten kraken. Het geeft een fijn gevoel. Vrij. Het is al avond waardoor je de maan en sterren goed kunt zien. We komen voor de volle maan. 

Jack komt naast me rennen. Hij geeft me een klein kopje, Rent dan weer naar voren. We komen bij een paar rotsen we gaan er met ze alle tussen in zitten. Julia is nerveus dat zie je omdat ze steeds met haar poten stampt. 

''Rustig'' grom ik. Ze knikt.

 Hier komt het iedereen begint met huilen. Van de andere kant horen we een andere roedel. Iedereen spitst zijn oren. We hebben hun niet eerder gehoord. We weten ook niet of ze het goed bedoelen. Jack gromt hard dat ze moeten komen. Iedereen draait zich om. Julia blijft achter me.


The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu