H25 ''Jack kom terug''

635 26 0
                                    

{Jack}

Met het mooiste meisje in mijn armen word ik wakker, Ik heb er ook echt spijt van dat ik ben vreemd gegaan het was ook nooit de bedoeling. Alle pijn die ze voelde , voelde ik erger. Maakt niet uit als ze boos is of verdrietig, alles ik kan al haar gevoelens voelen. Ik weet dat ze op dit moment zich vredig voelt en niets anders wil dan in mijn armen liggen.

Ze opent langzaam haar ogen. ''Hey'' zeg ik schor. Ze bloost heel erg en gaat gauw weer liggen. Ik lach. Ik geef haar kus en stap uit bed. Ze kreunt en vind dit niet leuk. ''Jack kom terug''' zucht  ze Ik lach en hard ook. ''Babe we moeten ontbijten'' Ze zucht dramatisch en stapt dan toch uit bed, We kleden ons om en lopen naar beneden waar het restaurant zit.

Er komt een vrouw aan lopen zelfde leeftijd als ons, ze is niet lelijk maar de mooiste heb ik al. Ik voel al gelijk de jaloezie van Bella. Ik slik nu Bella een weerwolf is zijn haar gevoelens versterkt.

Het meisje knipoogt naar me en Bella pakt mijn hand en knijpt erin, ik wrijf rustig over haar hand. ''Wat zouden jullie willen?'' vraagt ze vriendelijke n kijkt de hele tijd naar mij. Ik beantwoord haar vraag en ze loopt weg.

Even later komt ze aanlopen met ons eten op een dienblad en ons drinken en zet het neer, Ze laat zogenaamd een servetje vallen , knipoogt en pakt het op. Maar ik kijk alleen maar naar Bella. Waardoor Bella boos word en haar ogen donkerder worden. Het meisje staat op en Bella ook.

''Bella ga zitten'' sis ik. Ze schud haar hoofd en duwt het meisje weg. ''Als je het maar laat om hem af te pakken'''schreeuwt ze. Ik probeer mijn lach in te houden. Het meisje kijkt haar arrogant aan. Ik sta op en pak Bella's hand en kus haar mond. Via mijn ooghoeken loopt het meisje arrogant weg. We gaan weer rustig zitten.

'''Sorry'' zucht Bella verlegen. Ik grinnik. ''Bella ik voel alles wat jij voel'' ze knikt en begint met eten.

~~~~

We lopen door een parkje met felle zon. Ze kijkt op en probeert wat beter te kijken. '' Nash?Nash! '' schreeuwt ze, Gelijk staat hij op en omhelst hij haar. Jaloezie komt naar boven. Hij drukt haar steviger tegen hem aan terwijl zij op haar tenen moet staan. Ze laat haar hoofd op zijn borst vallen. Ik kuch ongemakkelijk.

Bella laat los. ''Sorry, ik mis Nash gewoon hij is een beste vriend van me'' ik knik. Ze pakt mijn hand weer vast ik glimlach, ''Wij gaan weer Nash'' Hij knikt en zwaait weer. Terwijl wij doorlopen.

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu