H23 Suprise!"

690 23 2
                                    

{bella}

ik word wakker en kijk naast me. Daniel ligt nog vredig te slapen. Ik zucht en probeer hem wakkker te maken voor dat ik weer naar huis. ''Daniel'' hij mompelt wat en opent zijn ogen. ''Hm ja? '' vraagt hij slaperig. '' Ik ga naar huis'' zijn ogen gaan wagenwijd open als er een bak water over hem is heen gevallen.

''Nee, je blijft '' gromt hij, ik sta snel op kleed me om en pak mijn spullen, Daniel zucht maar laat me gaan. Op naar vrijheid voor dat hij die weer van me afpakt. Ik ren en pak mijn mobiel, vaak gebelt. Ik bel Jack hij neemt gelijk op. 

''Kom naar met toe alsjeblieft ik ren weg nu '' Hij hangt gelijk op en binnen een paar minuten rent hij met mee naar huis. Thuis veranderen we en lopen we mijn huis binnen. ''Suprise!'' schreeuwen al mijn vrienden te gelijk.

 ''Heb jij dat gedaan?"' vraag ik aan Jack, Hij knikt trots ik glimlach en kus hem. 

''Waar zijn mijn ouders'' mompel ik tegen zijn lippen. ''Naar een hotel tot morgen'' Ik knik glimlachend. Julia komt al gauw aangelopen. ''Ik miste je zo, '' schreeuwt ze en ze omhelst me. Ik knik lachend '' Ik jou ook'' 

''Kom mee dansen'' ik knik en we lopen naar het midden van de woonkamer die nu leeg is en alle banken aan de kant werden geschoven. Ook veel klasgenoten zijn er uitgenodigt en een meisje die ik liever niet had gehad.

''Wat is er?"" vraagt Julia hard, omdat de muziek hard aanstaat. Ik wijs naar Jack en het meisje die tegen hem aan danst en Jack meedoet. Julia word ook boos nu we ze zien zoenen. Julia wilt op haar aflopen maar ik hou haar tegen, ik moet het doen. Ik loop naar Jack toe en slaag hem hard op zijn wang. 

Hij kreunt van de pijn ik krijg tranen in mijn ogen als hij pijn heeft voel ik die ook en hard ook, ik schud mijn hoofd en moet ff rust krijgen en loop naar de tuin Julia volgt me al snel. ''Hoe kon hij!'' schreeuw ik gefrustreerd. Ze knikt niet wetend wat ze moet zeggen.

''Ik zet het feestje stop'' zegt ze, ''Nee julia'' maar ze stopt me al, ''Het is jou huis'' en loopt weg ik ga rustig in een stoel zitten kijkend naar de maan.  De muziek is gestopt en hoor mensen weg gaan.

Er komt een jongen naar me toe lopen. ''Hey'' hoor ik Luuk zijn stem zeggen. ''Hey'' Antwoord ik zacht.

''Jammer van Jack jullie hadden nog maar 1 dag '' ik knik. ''Ik nam alleen met hem door deze stomme mate band!'' roep ik al weet ik dat ik lieg.Hij schrikt,''' zijn jullie mates?'' Ik knik. hij aarzelt maar knuffelt me toch, Jack komt ook aanlopen.

''Gast, ga bij me vriendin weg '' sist hij. ''Zorg jij maar dat ze zicht niet ongelukkig voelt, ik zou niet weten waarom jullie mates zijn'' zegt Luuk ik kijk naar benden.

''Jack je bent vreemd gegaan ondanks het feit dat je anders geen mate hebt gehad ik kan je nog steeds afwijzen als mate ''  dreig ik, al zou ik het niet durven dan zou ik mijn eigen hart ook breken. Ik pak zacht Luuk's hand en loop weg.

''Goed gezegt '' glimlacht Luuk, ik glimlach terug als Julia ook aan komt lopen.

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu