H34 '' En Alex dan?''

529 22 0
                                    

''Jack, ik ga Julia uitnodigen oke?'' Ik knik. Verdwaald uit mijn gedachten . Ze staat op gelijk is de warmte van Bella weg.  

{Bella}

Bella': hey wat dacht je als je even langs komt , ik mis je''  Vertel ik aan de telefoon en friemel aan mijn trui.

Julia': Is goed , ik dacht dat je het nooit ging vragen'' lacht ze aan de telefoon. 

~~~~

Ik loop naar binnen en zie Jack nog steeds in de tuin zitten met Alex, Ik zie zijn mond bewegen en zijn handen gebaren mee. Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat hij van mij is. Ik glimlach onbewust bij die gedachten.

Dan hoor ik iemand schreeuwen. Julia 

Ik loop er snel op af. En zie dat ze Julia tegen houden. Ze kijkt geirriteerd voor zich uit. Ik grinnik. ''Laat haar er maar door, ze is mijn vriendin'' ze knikken. ''Eindelijk '' zucht ze.

''Wat is er aan de hand?'' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Jack staan. ''Hey'' Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om zijn middel. ''hey babe '' Mijn glimlach word groter en groter. 

Julia kijkt akward toe en kucht. ''Verstoor dit moment niet Julia'' zucht ik. Jack trekt me dicht naar zich toe. ''Het liefst wil ik je nu voor haar neus zoenen'' fluister hij, Ik bloos.

''Ik houd je niet tegen ''fluister ik terug. Hij pakt mijn kin en drukt zijn lippen tegen de mijne. later word het een tongzoen. ''Ja.. Ik ga vast naar de woonkamer ofzo'' zucht Julia akward. 

Ik voel Jack tegen mijn lippen grijnzen, Ik pak zijn haar en trek er zachtjes aan. Zijn antwoord daar op is dat hij me tegen de muur duwt.

~~~~

''Zo eindelijk terug, wat hebben jullie uperhaupt gedaan ?'' vraagt ze verontwaardig. Ik bloos lichtjes. ''Oh dat wil je niet weten'' grinnikt Jack. Ze schud haar hoofd.

Ik loop met Julia in de stad met de warme zon op ons gericht. Als we een ijskraam tegen komen. ''Kom we nemen een ijsje !'' gilt Julia blij. Ik lach blij. 

We zitten met onze ijsjes in het gras. ''Bel, wat vind je eigenlijk van Jack?'' 

''Wat ik van Jack vind?"''ze knikt. ''Ja''

''Jack is soms irritant en daagt hij me uit , en soms is hij heel romantisch of lief. '' zucht ik. Ze knikt en grinnikt. ''Je droomt helemaal weg he?''

ik knik blij. ''Ik ben blij dat hij van mij is'' ze knipoogt terug. ''En Alex dan?'' ik kijk haar aan.Ze kijkt verslagen naar beneden. ''Hij wacht op zijn mate'' ik knik. ''Ga door'' 

''Ik wil hem zo graag, ik wil dat hij me maar bijt en als ik zijn mate niet ben dan zijn we samen weerwolven''  Ik knik. ''Vertel het hem , hij begrijpt je heus wel''


The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu