H11 Hij is niet lelijk'

912 36 1
                                    

  Weet jij een oplossing? vraag ik voorzichtig. ''Ja , dat weet ik   

{Bella}

Ik kijk hopend naar hem zo dat hij het zegt.  ''Nou?'' vraag ik hopend hij kijkt nog steeds naar voor en ik blijf hem aankijken. ''het klinkt raar '' begint hij. Hij kijkt me nu recht aan. '' ik bijt jou je veranderd in een wolf en hij kan je dan niet zomaar in zijn roedel zetten'' hij blijft me strak aankijken. ''Nee nee dat kan niet'' zeg ik resoluut. Hij kijkt me serieus aan. ''Bella het moet ik laat je niet bij hem'' '

'Hij is niet lelijk'' mompel ik.  ''Bella luister heel goed naar me hij is niet die toffe gast hij is een eikel hij heeft al een vriendin van me'' zegt hij.  

Ik kijk verbaasd. ''echt? hoe gaat het met haar''  Ik heb haar niet gezien'' mompelt hij. "Oh mompel ik. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. ''Dus jij denkt dat als jij mij bijt dat hij me niet meer zal willen?'' ik lach niet omdat het grappig maar omdat dit echt een dom idee is. ''ik spreek je nog wel '' het enige wat ik doe is knikken. 

Ik loop met hem mee naar beneden. ''Doei Jack''  ik zwaai nog even en hij stapt langzaam weg ''doei'' ik glimlach nog even en doe de deur dicht. 

~~~~~

Ik word langzaam wakker mijn laatste dag en dan is het vakantie er. Ik stap uit bed en pak wat kleding. Strompel langzaam naar mijn badkamer kleed me vlug om en spoel mijn gezicht en doe maar een staartje in. Ik neem gelijk mijn rugzak mee naar beneden. ''Goedemorgen mam '''zeg ik gapend '''Goedemorgen lieverd. '' Mijn ontbijt zie ik al op de aanrecht staan. ''Bedankt mam'' en ik geef haar een kus op haar wang. Ze glimlacht. '' Ik moet weer gaan lukt het veder? '' 

''Ja lukt wel'' Ze loopt glimlachend weg. Nadat ik mijn yogurt met fruit op heb. Stap ik maar op de fiets, onderweg kijk ik toch nog even op mijn telefoon en ik ben vrij vroeg dus app snel Julia zodat ze moet komen. Bij school aangekomen wil ik me zo snel mogelijk omdraaien. Jack fluister ik . Nee he, Ik zet expres langzaam mijn fiets in het rek en ga onopvallend tegen de boom aanleunen en kijk op mijn telefoon. 

 had ik nu maar los haar  Jack komt grijnzend naar me toe. Hij is te dichtbij voor mijn doen. Ik draai me om en loop weg , maar word bij mijn arm gegrepen. Ik draai me zuchtend om. ''Probeerde je te vluchten?'' grijnst hij. Op dit soort momenten wil hem slaan en hard ook. 

''Nee, Ik wou gewoon me omdraaien'' vertel ik gewoon met gespleten ogen.

''Oh ja?"' grijnst hij. Ik bloos en draai me om .Hij pakt mijn kin en draait mijn hoofd om.

 ''wat ik dus wou zeggen is heb je het al bedacht over de keuze ?" vraagt hij. 

Ik knik heftig ''Jah ik kijk gewoon wat er gebeurt hij krijgt me toch niet '' Gelijk slaat zijn humeur om en zie ik Julia vederop lopen. Ik zwaai  heftig. Ze komt met een glimlach van oor tot oor aanlopen. Dave komt ook aan lopen. 'Ik ga maar weer he '' grijnst hij. Ik rol mijn ogen altijd die grijns. 

''Niet zo snel gast'' vertelt Dave die een arm om hem heen slaat. ik slik '' Wat doe je toch steeds bij Bella'' grijnst Dave. Ik geef hem een dodelijke blik. ''Jaloers? maar wat ik en Bella doen is voornamelijk afspreken het avontuur komt nog wel'' Ik kijk met grote ogen toe en stik zowat in mijn eigen speeksel. Dave lacht zo hard terwijl het niet eens grappig is. zijn lach is prachtig.''Nou vriend droom lekker veder en wij gaan later''Deelt hij mee en trekt me mee.

 ''Bella? '' ''hm'' Is het waar ? "vraagt hij pijnlijk. Ik stop met lopen en pak zijn hand. ''Natuurlijk niet, ik ben niet een van zijn meelopers dan kan ik beter naar jou kijken'' hij grinninkt. Julia komt ook aanlopen. 

'' Zo dat duurde lang '' zucht ik. ''Ja sorry kom nou maar mee anders zijn we te laat ''zegt ze terug. ik knik en lopen naar binnen.

Iedereen een fijne jaarwisseling en hopen op een fijn en gezond 2017! laat alles achter je en begin opnieuw Nieuw ronde Nieuwe kansen ! 

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu