H9 Hij krijgt jou niet''

962 40 2
                                    

{Bella}

Hier loop ik dan op naar school. Mijn fiets die lag in de schuur en me moeder heeft de schuurdeur sleutel mee genomen handig. Ik moest extra vroeg me bed uit. Anders had ik niet veel tijd. Het is nog een beetje mistig waardoor ik niet alles zie. Maar ik heb goede ninja skills toch?

Als ik langs de bossen moet zucht ik. Mijn telefoon rilt dus ik pak hem"onbekend" Als iemand mijn nummer heeft doorgegeven eh.  ik voelirritatie opkomen ik knijp mijn ene hand in een vuist. Ik loop weer door en neem op. Ik neem ook maar netjes op je weet nooit wie het is straks is het mijn moeder.

B:''Hallo met Bella wie zou dit mogen zijn?'' Ik klink nu net zo'n ouder.

A: ''Hey schatje mooi gezegd probeer het nog een keer opnieuw maar dan met u '' ik kuch.

B:''Wie ben je?en wat moet je''  ik moet me heel erg inhouden 

A: ''Nou, raad ik ben knap?'' 

even weet ik niet meer wat ik moet zeggen is dit een spelletje ofzo?

B''Jack?''  zeg ik dan maar die zou het wel zijn en probeert zeker grappig te doen.

 A:''Nee , Jack is lelijk  probeer het nog is Ik wil jou'' zegt hij. Ik huiver niet zo fijn ook.

B: ''Alpha? fluister ik Hij lach en hard ook. 

A:''Ja , ben in de buurt loop je mee?'' Ik kijk mijn ogen uit en hang op. Ik begin te rennen en kijk om me heen. Shit! wat nu. ik laat me niet gek maken door hem. Ik zie de school in zicht. Jack ? jack! schiet erbij me naar binnen. 

Die vederop bij zijn vrienden staat en ik als een gek op hem af kom lopen. Jack ziet me al gauw ik pak zijn hand om hem weg te krijgen maar het lukt niet.

''Mis je nu al , Honey ? Vraagt hij grijnzend

 Zijn vrienden grinniken dat negeer ik maar als ik naar het bos kijk vederop beweegt er wat. 

''Stuur je vrienden weg , Alpha'' fluister ik in zijn oor terwijl ik nog steeds zijn hand vast heb eigenlijk voelt het fijn maar dat ga ik niet toegeven. ''Jongens gaan jullie mee naar binnen''Vraagt Jack. ze knikken en gaan naar binnen. 

''Wat is er?'' vraagt hij. '' Hij hoort ons en heeft ons in de gaten dat weet je?'' vraag ik. Hij knikt en ik volg hem naar binnen. ''De alpha hij belde me en hij wou me'' zucht ik. ''Hij krijgt jou niet '' Gromt Jack hij haalt een ahnd door zijn haar.

 Even glimlach ik in me zelf. Woow wat? Dan gaat de bel ''Doei Jack '' Hij knikt en zwaait. Daar komt Julia aan die niet vergeten. ''Zo jij en Jack eh?'' ik kijk glimlachend weg.  Noah komt ook. ''oeh waar hebben we het over?'' Ik lach ik ben ook blij dat we geen ruzie meer hebben. ''Nou, begint Julia ''Bella en Jack '' en ze beweegt haar wenkbrauwen op en neer.

 ik geef haar een duw. ''En jullie dan?''' ze zijn gelijk stil. ''Zie je'' lach ik en we lopen naar de les.

~~~~

Onze dag zit erop en nu moet ik nog naar huis. Ik vind het stom het idee. Dat hij achter me aan zit en ik nu zo kwetsbaar ben. Hij blijft door gaan tot hij me heeft. Ik zucht hoorboor. Jack is al weg. Hij moest weg  want ik zei dat ik alleen wou gaan ik kan wel voor me zelf zorgen. Hier loop ik alleen over straat er gebeurt niks, gelukkig. Ik hoor dat iemand me volgt maar het kan ook Jack zijn. Thuis aangekomen is me moeder en broer al thuis.

 ''Hey'' ik krijg een vrolijk ''hoi '' terug van me moeder maar me broer die mompelt een ''Hoi' Ik loop naar boven en zet me laptop al aan voor netflix. Ik heb  gister al me huiswerk gemaakt dus het komt goed.  Na mijn serie roept mijn moeder me voor het eten. 

Klaar met eten ga ik douche en spring ik zowat het bed in en pak toch nog even mijn laptop. Maar mijn moeder roept me. Wat zegt ze? 

''Bella er is iemand voor je aan de deur'' roept mijn moeder. Als het maar niet Jack is. Hier loop ik in me fancy pyjama naar beneden. En een hoge losse knot.  

Beneden aangekomen ben ik nog verbaasder dan ik al was. Mijn moeder glimlacht ik kijk haar raar aan. ''Schat je had me niet vertelt dat je een vriendje had '' zegt mijn moeder glimlachend Mijn mond valt zo wat open. 

Wie zou er voor de deur staan oehhh spannend straks nog een hoofdstuk

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu