H21 Jack?''

729 24 0
                                    


{Jack}

Ik zit in net parkje met Luuk en Alex als Julia boos komt aanlopen, Oh nee dit gaat niet goed. Ze geeft me een harde klap op mijn wang. Auw ''Hoe kon je!? Bella is nu weg allemaal door jou en jij gaat haar terug halen begrepen?'' schreeuwt ze boos verdriet is in haar stem af te lezen.

Ik leg mijn hand op mijn wang die helemaal gloeit en Luuk en Alex durven ook niks te zeggen. Ik knik en Julia loopt weg. Ik ga wel bij Bella thuis kijken en misschien heb ik al een idee waar ze is.

Klop Klop'' 

De deur gaat snel open en haar ouders staan er, ze kijken opgelucht. ''Is Bella misschien hier?'' ze schudden zacht hun hoofden. En kijkt naar haar man als teken dat ze het mag zeggen. 

''Bella is bij haar vriend gaan wonen, we weten niet waar '' ik knik als teken. '' Dan ga ik maar weer, Fijne dag nog veder''

Ik moet Bella vinden ik heb haar achter gelaten met een slecht gevoel en daar heeft Daniel gebruik van gemaakt Maar ze zou niet vrijwillig mee gaan waarschijnlijk een dreigement.

Ik transformeer en ren zo hard als ik kan voor Bella voor mijn mate.

Als ik hun gebied bereik stop ik en transformeer weer terug en loop stiekem rustig naar binnen. Misschien weet Nash het. Ik zie hem vederop zitten en ga naast hem zitten hij schrikt duidelijk. 

''Wat doe je hier, ze mogen je niet zien'' sist hij zoekend om hem heen. '' Ik moet Bella vinden ze is mijn mate ''

''Ze is ergens binnen maar het is avond man, ze slaapt vast'' ik knik slapend of niet ik moet haar meenemen.

Ik loop van hem weg en knik als teken. De wachters lopen naar binnen, ik ga dicht tegen een muur staan en buk in een donker hoekje. Ze zagen me gelukkig niet, Ik hoor een harde klap van een deur dus ze zijn binnen.

Ik kijk naar alle ramen en loop rustig om het kasteel heen aan de voorkant is ie niet maar aan de achterkant wel, De tuin is prachtig, er ligt een meertje , met een rivier en bruggetje, mooie bloemen, een 2 persoon schommel een hangmat en een mooie pad tot een tuinhuisje.

Zo verleid je een meisje wel om te blijven het verbaasd me niets als ik straks die kamer zie en werkelijk alles is prachtig, Hij doet er alles voor over om haar te winnen maar ik geef haar niet.

Ik zie een balkon met daar ramen en een deur, er schijnt nog een beetje licht en weet dat ik die kamer moet hebben. Ik klim stiekem naar boven en buk op het balkon ik kan nog net door het gordijntje gluren. 

Ze slaapt vredig in het grote bed ik zou zo'n bed ook moeten kopen. Tussen haar en Daniel is afstand te zien ik grijns, volgens mij haar idee. Ik open de deur zachtjes met moeite en zie haar slaperig kijken maar ze besluit toch weer te gaan liggen.

Ik loop zachtjes naar binnen en streel haar wang, Ze opent langzaam haar ogen. ''Jack'' Vraag ze hopend, ik knik als teken en haar ogen gaan wagen wijd open ze slaat snel haar armen om me heen en knuffelt me, Dit voelt geweldig ze laat me langzaam los en kust me snel op mijn mond alles tintelt nu en weet zeker ook bij haar.

ik grijns ze knipoogt, Maar dan hoor ik Daniel wakker worden en vervloek hem eventjes dat hij dit moment verstoord. ''Bella wat doe je? vraagt hij verward ik buk.


The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu