Bana Adını Söyle

211 29 87
                                    


Merhaba Can'lar!

Önceki bölümün başında bu duyurudan bahsetmiştim, o yüzden hazırlıklı olduğunuzu düşünüyorum.

Hemmen konuya gelelim. Belki fark etmişsinizdir, genel olarak sizlere isminiz ile hitap etmek istiyorum; normal hayatımda da öyleyim, insanlara ismiyle hitap etmeye çalışırım.

Bu durum karşıdaki kişiye değer verildiğini gösterir. Ya da en azından ben böyle düşünüyorum.

Neyse.

Şimdi tam bu pasajın altına isimlerinizi yazmanızı, lütfetmenizi, rica ediyorum, bundan sonra o isimlerle hitap edebilmem için. İsmiyle hitap ettiklerim de yazsınlar yeniden, sinerji yaratalım. Gizli okurlar var hiç etliye sütlüye karışmayan onlar da katılsın lütfen bu etkileşime. Ve ben ismimi söylemek istemiyorum diyen varsa ona da eyvallah. Onlar da ne söylememi istiyorlarsa onu belirtsinler. Olur mu?

Seviliyorsunuz.

Diğer konu: Cennet Beyazı'nda tam yarıda olduğumuzu söylemiştim ve kitap şimdi başlıyor demiştim. Gaza getirmek için söylenmemişti, gerçekten de öyleydi. Bunun sebebini ise yeni bölüm fragmanında görebilirsiniz. Evet, O geliyor ve ortalık toz duman oluyor!

Görüşmek üzere!

30. Bölüm – Wellbeck Storm

Fragman...

Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminali yolcu çıkışı bölümünde heyecanla Londra'dan gelecek uçağı bekliyordu Cemil.

Artık doktorun sır gibi sakladığı ve içinde Elif'in büyüdüğü yurdun da bulunduğu araştırma her neyse tamamlayıp oğluna sarılmak istiyordu.

Uçak yarım saat rötarlı da olsa iniş yaptı. Cemil ile birlikte Londra uçağını bekleyenler çıkışa doğru hareketlendi ve ellerinde tuttukları isim tabelalarını kaldırdılar. Cemil'in elinde böyle bir tabela yoktu, yıllardır ahbapmış gibi tanıyordu doktoru.

Siyah bir takım elbise, altında parlak bir ayakkabıyla Wellbeck Storm ileride göründü. Ağır adımlarla geliyordu.

Beyaz saçları ilk gördüğü gibiydi, özenli bir şekilde arkaya taranmıştı. Cemil heyecanla el sallayıp kendini kalabalığın arasında belli etti.

Wellbeck gördüğünü belli eden bir şekilde, hafifçe kafa sallayarak gülümsedi...

...

SESLİ KİTAP - Cennet BeyazıWhere stories live. Discover now