Capitolul 5: Interzis minorilor...

42.2K 628 8
                                    

Am parcat si am intrat in casa. Aici Chris ma trage spre living. Ii spun:

-Stii, cred ca ti-ar fi mai usor sa ma legi de pat in dormitor.

-Daca zici tu.... Atunci hai acolo.

-Mai intai cred ca ar trebui sa iti dau ceva cu care sa ma legi.

-Tu te gandesti la toate, nu?

-Poti fi sigur de asta. Acum, ce iti trebuie?

-As spune sfoara, insa nu vreau sa iti las urme pe delicatele tale incheieturi. Deci patru esarfe ar fi perfecte.

-Nu crezi ca as putea evada?

-Nu imi pune la indoiala calitatiile de a face noduri.

-Bine, domnul cercetas. Patru esarfe sunt pe drum, spun eu ducandu-mi palma dreata in zona tamplei, ca la armata.

Am intrat in dressing si am luat patru dintre esarfele ieftine. Daca ieftin se numeste o earfa de 100 de dolari. M-am intors in living si l-am luat pe Chris de mana si l-am tras dupa mine in dormitor.

-Esti nerabtatoare? intreaba Chris ridicand enervanta aia de spranceana.

-Nu, doar imi respect intelegerea. spun eu cu o voce neutra ca Elvetia in cele doua razboaie mondiale.

-Nu te comporta de parca nu ti-ar placea asta. spune Chris. Stiu ca vrei asta la fel de mult ca mine!

-Ai dreptate, spun eu oftand. Acum spune-mi ce sa fac. N-am mai fost legata de pat pana acum.

-In primul rand sa te dezbraci, apoi sa te intinzi pe pat cu fata in sus.

Am facut ce mi-a cerut, trandindu-ma pe pat. Chris si-a scos Iphone-ul din sacou. Si-a scos si o pereche de casti.

-Ce faci?

-O sa asculti muzica. O sa poti doar sa ma simti.

-Ahh, dar am ochi. Te vad!

-Nu o sa o faci. Spune el luand acopertioare de ochi pentru noapte de pe noptiera si intinzandu-mi-o. Acum puneti  castile si astia. M-am conformat. Nu mai vedeam sau auzeam nimic. In urechi imi bubuia melodia "I want your bite" a lui Chris Cocker. O melodie mai perfecta nu putea alege! Eram intr-o bezna totala, toate astea pana i-am simtit mainile prinzandu-mi piciorul stang. Mi l-a masat usor apoi am simtit materialul fin al esarfei gadilandu-mi pielea. Apoi am simtit o strangere. Am incercat sa imi misc piciorul, insa nu am putut. Ah, mi l-a legat! A repetat procedura si la celelalt picior, apoi la maini:Masaj, miscarea esarfei pe pielea mea ultra sensibila si apoi legare. Iar am ramas in bezna, pana m-a sarutat. I-am raspuns la sarut, insa am ramas dezamagita cand nu m-am putut juca cu parul sau. Sarutarile au coborat pe gat, facandu-ma sa gem. Mi-a muscat clavicula. Eram deja innebunita de placere. Sarutarile au coborat pe corp, spre sani. Mi-a luat unul dintre sfarcuri intre dinti, tachinandu-l. Cu celalt se juca una dintre mainile sale. Eram prea derutata ca sa imi dau seama care. Gem din nou. In mainile, respectiv dintii sai, sfarcurile mele erau de mult intarite, alungite cu mult peste masura. Mi-a lasat balta sanii si a coborat spre zona mea sensibila, depunand nenumarate sarutari pe abdomenul meu plat. Eram deja cu picioarele pregatite, ele fiind legate de cate un colt al patului. Si-a pozitionat mainile pe cate o coapsa. Am asteptat momentul in care limba lui urma sa ma aduca pe culmile extazului. Insa nu a venit. Chris doar rasufla deasupra zonei mele sensibile. Of, cate ma poate scoate din sarite barbatul asta! Mi-am miscat soldurile in semna de protest astfel incat sa ii dau de inteles ce vreau. A prins ideea si s-a apropiat in slowmotion de tinta. Mi-a depus sarutari pe locul sensibil. Limba lui ma mangaia, mergand in sus si in jos. Doamne, de ce nu intra odata?! Am zis:"Te rog intra", cred dat fiind faptul ca nu ma auzeam, in urechiile mele bubuind melodia pervesa. Cred ca inteles, fiindca limba lui se juca cu clitorisul meu in interiorul meu. Am gemut si scos sunete de nimeni neintelese de placere. Chris ma facea sa am orgasm. Insa s-a oprit fix cand eram la un pas de a-mi atinge telul.

-Nu! am strigat eu, neprimind un raspuns. Am inceput sa ma zbat ca sa-mi dezleg esarflile si sa merg si sa il bat pe Chris. Am esuat. Probabil Chris statea acum si se uita la mine razand de mine. M-am linistit ca sa nu ii dau satisfactie, stiind ca va veni si momentul in care imi voi primi satisfactia. Melodia din fundal s-a terminat, semn ca au trecut 3 minute. Of, ce-o face Chris?

Insa mi-am primit raspunsul in momentul in care ceva a intrat cu brutaliate in mine. Era BFF-ul meu, membrul pe care il iubesc cel mai mult Chris. Se misca cu brutalitate, aducandu-ma rapid pe culmea fericirii. Cred ca daca cineva ne-ar fi vazut ar fi zis ca suntem niste iepuri in calduri. Membrul sau intra si iesea din mine cu o viteza ametitoare. Cred ca am tipat si gemut din toti ranunchi la ce placere imi crea in acest moment Chris. Am terminat inaintea lui, scotand un tipat demn de o actrita de filme horror. Chris a terminat la cateva secunde, simtindu-l cum se adanceste in mine, apoi iesind si nemairevenind. Am asteptat in tacere. L-am simtit cu imi da jos materialul care imi acoperea ochii. Mi-a scos castile si s-a indepartat.

-Ce faci? Dezleaga-ma!

-Stii, esti o priveliste pe cinste, asa cu cracii desfacuti.

Mi-am dat ochii peste cap si i-am zis:

-Ce trebuie sa fac ca sa ma dezlegi?

-Cine a zis ca am terminat? Intelegerea zice ca tu vei fi jucaria mea sexula. Nu si pentru cat timp. spune el asezandu-se pe fotoliul din dormitor.

-Si ce ai de gand sa faci? Sa te uiti la mine pana dimineata?

-Numai daca vreau asta. Momentan ma gandesc la ce sa fac in continuare cu tine.

-Ai putea sa ma dezlegi!

-Nu prea vreau asta. Ahh, stiu! spune el.

-Ce vrei sa faci? spun eu putin speriata.

-Ai un vibrator?

-La ce ti-ar trebui?

-Tu doar spune-mi unde e?

-Ce te face sa crezi ca as avea unul?

-Faptul ca esti femeie!

Mi-am dat ochii peste cap si i-am zis:

-In noptiera din dreapta, primul sertar. Ia-l pe cel roz, se si invarte!

Chris a inceput sa rada si l-a scos pe Pink Satisfaction(asa se cheama din fabrica, nu l-am botezat eu!).

-Ai vreo preferinta? Cu sau fara muzica?

-Fara muzica sau acoperitul ochiilor, te rog.

-Desigur, my lady!

S-a apropiat de mine si l-a inserat prietenul tuturor fetelor singure. Era rece si necunoscut, el nemaifiind folosit de luni bune. I-a dat drumul si chestiunea a inceput sa se roteasca in interirul meu. Intre timp Chris a inceput sa se joace cu sanii mei.

-Acum toata lumea e fericita! a spus el.

Am continuat in ritmul asta o buna perioda pana cand Chris s-a plictisit de sanii mei. Sau cel putin asa am crezut cand a venit cu chilotii mei in mana si a inceput sa-mi loveasca sfarcurile cu ei. Era o senzatie placuta, insa nu la fel de minunata ca cea in care ma fute.

-Vreau! spun eu.

-Ce vrei, Amnanda?

-Vreau sa ma penetrezi puternic! am spus eu.

-Esti sigura ca vrei asta?

-Foarte!

Si asa am ajuns sa fiu fututa de-a deavaratelea a doua oara in aceea noapte. De data asta Chris n-a mai stat peste mine, ci  a stat intr-un genunchi cu mainile pe soldurile mele, avand un acces mai bun spre interiorul meu. Era asa perfect ce se intampla! Cum intra si iesea din mine de parca ar fi cel mai natural lucru din lume!Am ajuns sa am parte de al doilea orgasm pe noaptea asta si al patrulea pe ziua asta. Cred ca daca  mai stau mult cu Chris o sa ajung sa devin dependenta de momente ca astea. Cand a terminat m-a dezlegat si s-a asezat langa mine. M-a luat in brate si am adormit in stransoarea sa de fier.

*A doua zi*.....(next chapter)

-----------------

Si uite ca am mai postat un capitol! Sper ca va placut. Nu stiu cand o sa mai apuc sa postez urmatorul capitol, insa sper sa fie cat mai curand ca sa va aud parerile depre ce scriu. Si stiti bine ca vreau sa imi spuneti ce va place si ce nu.

P.S. Stiu ca am luat din Fifty Shades faza cu ascultatul muzicii si acoperitul ochilor cand se fut, dar mi s-a parut prea geniala faza ca sa u o folosesc si eu.

Kisses, L.

2 PlayersTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon