Capitolul 7: In rai pe valuri

37.9K 668 25
                                    

Dupa ce paznicul a plecat eu am ramas cu Chris plina de entuziasm.

-Facem o plimbare? intreb eu cu un zambet enorm pe fata.

-Daca tot suntem aici, raspunde el, vizibil deranjat ca nu am trecut imediat la actiune.

Ii ignor fata de catelus plouat si ma indrept spre bordul de conducere. Pornesc motorul si ma infior de placere cand o simt pe "Wish"(barca mea) torcand sub atingerea mea. Apas maneta si ma indrept spre larg. Vreau sa il duc pe Chris in locul meu special. E un simplu golfulet intre stanci, insa are o mare valoare sentimentala pentru mine. Vantul imi mangaie fata si imi face parul sa stea in toate directiile, insa eu sunt prea fericita ca sa observ. Ajung in golf dupa aproximativ 30 de minute. Ancorez barca si ii spun lui Chris:

-Esti prima persoana pe care o aduc aici dupa mult timp. Obisnuiam sa vin aici cu prietenii mei sa ma paraseasca, spun eu usor melancolica. Am gasit locul asta cu ajutorul instructorului meu, . Mi-am primit barca la 17 ani. Am iubit-o din prima. Si acum o iubesc. Nu stiu ce tot zic eu aici.

Chris ma imbratiseaza si ma saruta tandru pe frunte, total necaracteristic lui. Il ibratisez si imi afund fata in scobitura gatului sau. Stam asa o buna vreme, imbratisati, Chris stiind ca eu am nevoie de asta. Nu stiu cum se face, dar barbatul asta ma intelege mai bine decat oricine.

Ma desprind din imbratisare si ii soptesc la ureche:

-Vrei sa facem scufundari? E un loc foarte potrivit pentru asta. E plin de corali si pestisori colorati, spun eu fericita ca un copil mic.

-Desigur, spune el cu un zambet de milioane.

Mergem intr-una dintre numeroasele cabine si ii intind un costum de scufundari si perechea de labe a lui tata.

-Sper ca ti-s bune. Sunt ale lui tata.

Chris le probeaza si imi spune plin de entuziasm:

-Sunt perfecte. Mersi.

Ne punem costumele si tuburile cu oxigen si indreptam spre platforma de scufundari de la subsol. Am apasat un buton si trapa s-a deschis, noi putand vedea induirea valurilor. Mi-am pus ochelarii si am sarit in apa. M-am indepartat de platforma ca sa ii las lui Chris loc si l-am privit plonjand in apa. S-a apropiat de mine si mi-a facut cu mana. I-am raspuns si eu la fel. L-am luat de mana si am pornit in adancul oceanului. Era asa frumos. O multitudine de culori ne inconjura. Am luat aparatul foto de la brau si I-am facut o poza lui Chris. I-am aratat-o si a ridicat degetul mare in sus. Mi-a luat aparatul si mi-a facut o poza artistica in care eu scot bule de parca as fuma sub apa. Am facut o groaza de poze, pana cand am umplut cardul de 4 GB. Ne-am pozat pe noi, pestii, corali, stancile, noi si pestii. Eu chiar aveam o poza in care "devoram" un peste. Ne-am prostit doar cand am vazut ca mai avem prea mult oxigen ne-am intors la barca. Eram deasupra trapei, insa ca o idioata ce sunt am uitat sa las jos scara. Am incercat sa apuc marginea trapei insa am esuat lametabil. M-am prabusit in apa, dandu-i un picior in cap lui Chris. Mi-am cerut scuze din semne si i-am facut semn spre trapa. Si ca nu pot, dand din cap. M-a dat la o parte, impingandu-ma in apa. Dupa mai multe incercari a reusit sa urce si am vazut scara coborand in apa. Am urcat rapid si l-am vazut pe Chris incruntandu-se la mine.

-Cat de inconstienta esti ca sa uiti sa lasi scara jos?

Mi-am dat jos masca si m-am uitat fioros la el.

-As fi putut sa merg la scara de afara, inteligentule, insa ar fi fost greu sa urc cu labele.

Chris doar a dat din cap si a inceput sa isi dea jos costumul. Devine foarte lipicios cand vrei sa il dai jos. Incep si eu sa il dezlipesc de mine si termin inaintea lui. Stau infasurata intr-un prosop pufos crem si ma uit la el. Tocmai a tetminat si shortul lui negru statea acum lipit datorita apei ce s-a imbibat in ei. Ma ling pe buze in semn de apreciere si ma holbam la BFF-ul meu. Ar trebui intr-o zi sa il denumesc intr-o forma sau alta.

2 PlayersWhere stories live. Discover now