Capitolul 13: Hello old life (thank you rich boyfriend)

31.4K 565 44
                                    

-Ce mama dracului s-a întâmplat aici?

Era Justin și părea nervos. Eu și Chris am făcut schimb de priviri, neștiind ce să zicem. Până la urmă, mi-am luat inima în dinți și am zis:

-Justin, ți-l prezint pe Chris Harrison, Chris tu ști cu cine stai de vorbă. Vezi tu, Justin, eu și cu Chris am fost împreună înainte să întocmim contractul. Apoi am pierdut legătură și ne-am reîntâlnit astăzi. De fapt, ca să fiu sinceră, noi nu eram împreună. Eram , cum s-ar spune, prieteni cu beneficii. El este motivul pentru care noi doi ne-am întâlnit. El m-a provocat în noaptea în care ne-am cunoscut să mă culc cu tine.

- Ăăăă.....nu știu ce să spun. a spus Justin. Adică chiar nu simți nimic pentru mine?

- Justin, te iubesc ca pe un idol. Dar nimic mai mult. Adevărata mea iubire e Chris. Chris se uita la mine cu un aer triumfător. Of, băieții și dorința lor de dominare!

Justin se uita la mine cu aer trist. M-am ridicat din pat și cei doi masculi îmi urmăreau fiecare mișcare. Am intrat rapid în dressing și mi-am luat un tricou larg și o pereche de chiloți. M-am întors în dormitor, unde cei doi bărbați din viața mea se uitau unul la altul, fulgerandu-se cu privirea. I-am ignorat și i-am aruncat lui Chris boxerii cu mesajul să se îmbrace. Le-am zis:

- Mă duc să fac cafea. Justin, ești drăguț să vii cu mine în bucătărie?

-Ok. i-a aruncat o privire triumfatoare lui Chris.

-Tu, îmbrăcate! i-am spus lui Chris.

Am ieșit din camera și m-am dus în bucătărie. Am dat drumul la espresso și mi-am făcut o cafea lungă.

-Vrei un espresso lung sau scurt?

- Mersi! Dar deabia am băut o cafea acasă.

-Ok! Vrei un pahar de apă, de suc, ceva?

-Hai să lăsăm politeţurile pentru mai tarziu. Ce s-a întâmplat mai exact acum câteva momente?

- Ăăă..... (nu știam exact cum să spun asta în așa fel încât să sune frumos)

-Nu e evident, frate? întrebă Chris, venind în bucătărie îmbrăcat doar în boxeri. Și-a pus mâna în jurul taliei mele cu un gest care marca că sunt a lui.

Mi-am dat ochii peste cap și i-am înlăturat mâna. Am spus:

- Bun! Cred că asta e cea mai jenantă discuție la care am participat vreodată.

Băieții au început să râdă de vorbele mele.

- Nu e de glumă! Este o problemă importantă!

-Da, mama! au spus băieții în cor.

Mi-am dat ochii peste cap și m-am așezat la masă, cu espresso-ul în față. Cei doi s-au așezat de-o parte și de alta a mea, fiecare punându-și o mână pe un picior de-al meu. M-am ridicat brusc de la masă și m-am așezat pe bufet. Văzând că cei doi vor să se ridice, le-am spus:

- Nu, băieți! Stați exact acolo sunteți!

Cei doi s-au conformat și eu am pus întrebarea secolului:

- Ce facem în continuare?

- Totul depinde de tine, Amanda. a spus Justin.

-Mda, Amanda....Pe cine alegi?

- Nu e chiar așa simplu, Chris! Dacă rup contractul cu Justin trebuie să plăteasc o adevărată avere, care, la cum mă ajută tata, nu o s-o am niciodată.

-Ce avere? Ce contract? Amanda, nu înțeleg. În ce te-ai băgat?

M-am săltat de  pe blat și am plecat în căutarea genții, nu înainte de a le arunca o privire amenințătoare băieților să nu se miște. Mi-am găsit geanta agățată de lampa din living. Dumnezeu știe cum a ajuns acolo. Am cotrobăit prin ea și am extras contractul. M-am întors în bucătărie, unde cei doi mă priveau precaut. I-am pus documentul în fața lui Chris, care s-a apucat să îl citească încruntat. Când l-a terminat mi-a zis :

2 PlayersWhere stories live. Discover now