Capitolul 17: Înotând prin frișcă și căpșuni

29.9K 493 35
                                    

Trebuie să va întoarceți cu 2 capitole ca să-l citiți pe cel precedent. Nush de ce dar mi l-a pus după anunț.....

Amanda P.O.V.

Grozav! Acum sunt legată de pat, cu un caluş în gură fără nicio scăpare și idiotul și enervantul de Chris a plecat, lăsându-mă neajutorată! Toate eforturile mele au fost zadarnice, tot cum a vrut el am făcut. Stau destul mai bine de zece minute și mă holbeaz la caii verzi de pe pereți. Sunt așa plictisită! Ce-o face Chris?! Când o să scap de aici o să și-o ia rău de tot! Îmi pregăteam planul, când s-a auzit ușa de la intrare și vocea răgușită a lui Chris:

-M-am întors, iubito! a spus asta de parcă eu aș găti în bucătărie și l-aş aștepta, nu legată de un pat cu un caluş în gură!

A intrat în cameră având o mască pentru ochi. M-am uitat fioros la el, atenționându-l să nu facă ceea ce vrea să facă. Însă, bineînțeles că m-a ignorat și m-a orbit! Oh, iei! Tot ce mi-am dorit vreodată! Să fiu legată de un pat, oarbă și mută! L-am auzit ieșind din cameră și l-am înjurat în ultimul hal, fiind nervoasă pe el fiindcă îmi făcea asta și pe mine, fiindcă îmi plăcea ce îmi facea. L-am auzit intrând la loc în cameră și l-am simțit respirând deasupra buzelor mele. Într-un final s-a îndurerat de mine și mi-a scos obiectul de tortură din gură. Moment, în care m-am dezlănțuit:

- Cum îți permiți! Ești cel mai mare nemernic din istoria nemernicilor! Cum ai putut să îmi faci asta? Știai bine că nu vroiam! Ești așa de........

Nu am apucat să continui, deoarece mi-a închis gura cu un obiect dulce. O explozie de senzații mi-au invadat gura în timp ce mestecam. Senzațiile oscilau de la dulce la acru, de la aromat la fără niciun gust. Și apoi mi-a picat fisa! Mâncam o căpșună! Doamne, ce blondă pot fi uneori! Am scos un Mmmmm! Era chiar bună!

-Mai vreau! am spus eu cu o voce de copil, făcându-l pe Chris să râdă. Of! Cumva ocupația mea principală este să-l fac  pe Chris să râdă? Sunt cumva un clovn? m-a cerat subconștientul.

- Imediat, drăguțo! spuse el pe un ton de îmblânzit animale. Mi-a dat o căpșună, apoi l-am auzit cum agită ceva și brusc aveam gura umplută de frișcă! Îmi plăcea, cu toate că eu uram frișca.

- Miam-miam! am spus eu lingându-mi buzele. Bineînțeles că iar a râs de mine.

-Acum e rândul tău să mă hrănești! a spus el, băgându-mă într-o ceață totală. Cum? Și cum s-ar presupune că aș reuși? Folosindu-mi mâinile care nu sunt legate?

Chris nu m-a lăsat să protestez, fiindcă s-a pus peste mine și a început să îmi sărute gâtul, făcându-mă să gem și să uit replicile usturătoare pe care le pregătisem. Sărutările coborau din ce in ce mai jos, ajungând la claviculă, mușcând ușor de ea. Atingerile sale se opresc brusc, lăsându-mă foarte doritoare. Mâinile sale acum îmi mângâiu spatele, făcându-mă să mă arcuiesc de plăcere. Mi-a deschis capsa de la sutien mi l-a scos oarecum. Îmi eliberase sânii, însă încă era pe brațe, pe undeva deasupra capului. L-am auzit mormăind apreciativ la vederea sânilor mei foarte excitați. A luat tubul , cred, după cum s-a auzit. L-a agitat puțin, apoi a apăsat pe buton și frișcă a ieșit, ajungând să stea pe sânii mei. Nu se mulțumea cu puțin, dat fiind faptul că a turnat pe puțin jumătate de tub! Era o senzație ciudată în sensul bun.

-Acum pot să mănânc de pe tine, a spus el cu o voce senzuală la urechea mea. Îi puteam simți respirația pe gât, gâdilându-mi pielea. Peste câteva secunde am simțit cum ceva se mișcă pe pieptul meu. Era o căpșună, după miros. Se pare că iubitul meu a decis că este mai interesant să ia frișca de pe mine, decât din tub.

2 PlayersWhere stories live. Discover now