Capitolul 24: Evadăm odată de aici?

21.4K 537 141
                                    

Chris P.O.V.

Capul mă doare îngrozitor și simt cum mâinile îmi sunt imobilizate. Ce naiba? Deschid ochii și lumina puternică mă orbește. Clipesc des și când reușesc să văd și eu ceva mă înfior. Amanda sătea in fața mea și zâmbească trist, având în ochi lacrimi. Era într-o stare jalnică. Avea cearcăne, părul încurcat, ochii injectați și părea sleită de puteri. Era slabă, mai slabă ca oricând.  Puteam să îi văd coastele cu ușurință, clavicula era mult prea proeminentă și încheieturile prea slabe. Avea corpul vânat, numeroase urme de degete fiind pe abdomenul ei. Purta același haine cu care am văzut-o ultima oară. Mai mult sau mai puțin. Bluza de trening și maieul nu mai erau. Avea pe ea numai un sutien negru de dantelă. Părea obosită. Nu obosită fizic, ci psihic. Arată de parcă ar fi încetat să mai lupte pentru viața. De parcă ar corpul ei asimila numai sentimentele rele.

-Amanda, i-am șoptit eu numele, neputând să cred că ea chiar era în fața mea. Săptămâni întregi în care nimeni nu a văzut-o.

-Bună, Chris! mi-a spus ea cu o voce stinsă și zâmbind trist.

-Amanda! Ce se întâmplă? De ce ești aici? Cine te-a răpit?

A început să râdă nervos și a spus zâmbind atotștiutor:

- Nu m-ai crede dacă ți-aș spune. Crede-mă, viața e o curvă. Întotdeauna te dărâmă, indiferent de cât lupți. Am încetat de mult să lupt.

A început să râdă ca o nebună, scoțând sunete îngrozitoare. Nicidecum râsul ei care îmi aducea zâmbetul pe buze. Cea din fața mea nu e Amanda. Arată ca ea, însă cred că în interior e altcineva. Amanda pe care o știu este o adevărată luptătoare. Nu ar renunța niciodată să lupte. Nu mai știu ce să cred.

-Chris, Amanda nu mai e așa cum o ști tu! a spus o voce cunoscută din spatele meu. Un pic prea cunoscută pentru gustul meu.

O Jessica zâmbitoare mi-a ieșit în cale. A scos un pliculeț cu un praf alb din buzunarul de la spate și l-a trecut prin fața Amandei. Ochii ei urmăreau involuntar drogul. Doamne! Te rog zi-mi te rog că visez! Nu au făcut-o pe Amanda dependentă de droguri! Jessica a început să îi mângâie părul ca al unui cățel și a spus:

-E exact ceea ce crezi! Chris, ți-o prezint pe Amanda dependenta de droguri. Amândouă știm că ar face orice pentru o doză.

Jess nu a lăsat-o să vorbească, știind că îi va da o replică acidă și i-a lipit pe gură o bandă groasă de scotch. Amanda a început să se zbată, trăgând cu toată forța de sforile care o țineau legată de scaun.

-Oooo, haide! Nu e ca și cum Dawn mi-ar fi spus totul. Nuu....a spus ea lunging vocala într-un mod ironic, scuturându-și  zâmbitoare capul.

Jessica s-a apropiat de mine și mi-a șoptit la ureche mușcând de lobul urechii mele:

- Chris....Amanda s-a culcat cu toți pentru droguri. A ajuns sclava lor sexuală. Le îndeplinea până și cea mai mică dorință. Mă gândeam să vorbesc cu un prieten să o duc la un motel, sau sub pod. Toți mi-au zis numai laude despre felul ei de a suge.

NU! NU! NU! Ăsta e un coșmar îngrozitor! Asta nu e realitatea! O să mă trezesc cu Amanda în brațe și o să îi povestesc visul meu stupid. Asta nu e adevărat! Refuz să cred!  Nu înțeleg cum Jessica poate fi atât de crudă! Cum a putut să o transforme pe Amanda așa. Simțeam nevoia să lovesc ceva. Fierbem de nervi.

-Jessica....Ce vrei? am întrebat-o eu direct. Bani? Spune suma și lasă-mă dracului odată în pace pe mine și Amanda.

Jessica a început să râdă și a zis zâmbind nervos:

2 PlayersWhere stories live. Discover now