Capitolul 19: Jessica, eu.....

28.1K 522 131
                                    

  După cum cred că v-ați dat seama din titlu, Chris o să se întâlnească cu Jessica. Un mic sfat pentru cei sentimentali: luați-vă șervețelele! :(

Limuzina a oprit în fața unei porți mari, în cartierul cel mai select de vile. Cu un mic cling, porțile s-au deschis automat și noi am înaintat pe o alee lungă, de-o parte și de alta fiind copaci înalți, dând un aer misterios casei. Am scos un Wow! când am văzut conacul din fața mea. Era enorm și părea scump. Scuzați-mi gândul materialist, însă Chris chiar nu ducea lipsă de bani. O fântână frumos sculptată, înfățișând niște sirene, completa imaginea unui fost palat victorian. Ok, nu că aș fi eu săracă sau ceva, doar că deja mă simt ca o țărancă, îmbrăcată într-o rochie de la Prada și pantofi cu toc Jimmy Choo. În mod cert o să fac o impresie proastă. Habar nu cum ar trebui să vorbesc. Cum să mă port. Oare o să mâncăm la masă imensă, departe unul de celălalt și farfurii cu multe tacâmuri? Oare ce va crede mama lui Chris despre mine? Dar tatăl lui? Oh, Doamne! Trebuie să merg la cumpărături! Mă simt săracă. Mă uit la Carla și o văd îmbrăcată cu niște blugi și un tricou. Mă liniștesc puțin. Mă uit la Chris, care, probabil văzând cât de agitată eram, mi-a zâmbit încurajator. Chris purta doar un tricou negru, o pereche de blugi și Conversi negri. Cred că am răsuflat ușurată, fiindcă i-am văzut cu colțul ochiului zâmbetul Carlei. Un servitor a venit și mi-a deschis ușa și m-a ajutat să cobor. În timp ce așteptam ca, Chris să coboare, un alt servitor mi-a oferit un pahar cu șampanie. Sunt la casa reginei Elizabeta și nu știu eu? Văzând cât de crispată eram, Chris m-a luat de mână și m-a condus la ușă, unde un alt servitor ne-a deschis ușa, sau ar trebui să spun poarta? Am intrat într-un hol enorm, cu candelabre de cristal atârnând  de peste tot. Tablouri uriașe erau agățate de pereți, iar parchetul scump era acoperit cu covoare pesane, care este foarte probabil să vină direct de la sultan. L-am strâns tare de mână pe Chris, căutând un sprijin.
- Ooo! Aici erați! a spus o voce cristalină din spatele meu. M-am întors ca să văd varianta feminină a lui Chris: o brunetă superbă cu aceeași ochi albaștri și același zâmbet de milioane. Purta o pereche de blugi albi și o bluză roșie de mătase naturală. Era suberbă! Din nou, m-am simțit ieftină.

-Chaz! Vino aici! a spus mama lui Chris cu un accent britanic care te dă le spate.

Un bărbat bine făcut, îmbrăcat în blugi și cămașa a venit în holul enorm. S-a oprit lângă mama lui Chris, încolăcindu-și brațul în jurul taliei sale. Puteam spune că iubitul meu este copia fidelă a tatălui său, singura diferență fiind părul și ochii, bărbatul fiind șaten și având ochii verzi. Toată lumea se uita la mine, de parcă eu trebuia să fac primul pas. Mi-am luat inima în dinți și total necaracteristic mie, am spus bâlbâindu-mă:

-Bu-na-na ziiiiua! Oh, perfect! Acum m-am făcut și de râs! Harrisonii au început să râdă de mine. Grozav! Exact ce îmi trebuia! Mi-am revenit puțin și am spus:

- Sunt Amanda Bennet, iubita lui Chris. Uau! Explicație bombă! m-a certat subconștientul. Din nou i-am făcut pe Harrisoni să râdă de mine.

Mama lui Chris a venit spre mine și m-a îmbrățișat, mai apoi prezentându-se:

- Bună, Amanda! Sunt Sarah, mama lui Chris, iar bărbatul de acolo este Ceaser, pe scurt Chaz, tatăl lui Chris.

-Serios, mamă? Serios? Niște prezentări mai plictisitoare de atât nu ai găsit? Amanda, te rog să îmi scuzi mama. E mai aiurită de fel.

-Foarte drăguț Chris! a spus tatăl lui Chris cu accent britanic foarte drăguț. De ce Chris nu l-a moștenit și el? Aaa, stai, de vină este accentul de texan!

-Scumpo! Mă bucur să te cunosc în sfârșit. Știi, Chris nu a mai adus o fată de mult acasă. De fapt, ca să fiu sinceră, ești a doua fată le care o aduce acasă. Prima a fost Jess....

2 PlayersWhere stories live. Discover now