Capitolul 12: Vechi cunostințe

32.2K 511 20
                                    

*După 2 săptămâni*

Au fost două săptămâni pline pentru mine: concerte, baluri plictisitoare de cariate, petreceri, partide senzaționale de sex cu Justin(uneori nici măcar nu ajungeam în pat sau pe canapea) și New York. Zâmesc involuntar când îmi amintesc călătoria în Orașul de Smarald. Momentul în care unul dintre visurile mele s-au împlinit:am întâlnit-o pe Miley Cyrus! A fost așa senzațională, cam ca de obicei. Eram într-un club de fițe când s-a întămplat. Stăteam la masă cu Juss, bine, în poala lui, când Miley a venit și s-a așezat lângă noi. Nu știu ce am făcut dar mi-a zis:

-Uite-o și pe puștuiaca care l-a cucerit pe Justin al nostru. Nu l-am mai văzut așa de mult. Îmi place de tine. 

Eu m-am blocat și am zis un pic cam buimacă:

-Bună Miley, eu sunt Amanda! bineîntâțeles că acum stau între Miley și Justin cu fața spre Miley.

Miley mi-a zâmbit în felul ei specific("I don't give a shit about you think"). I-am zis:

-Mereu mi-am dorit să fiu ca tine. Încrezătoare și să mă doară undeva de părerile altora.

-Și nu ești? veni replica ea. După mine nu dai nici o ceapă degerată pe părerile oamenilor din jurul tău. Altfel nu ai fi aici.

Am încuvințat și i-am zis:

-Întotdeauna am fost un fan de-al tău. Îmi dai și mie un autograf?

Miley a început să râdă și și-a aprins o țigară.

-Spui asta de parcă nu o să ne mai vedem.

-Vrei să spui că o să o facem?

-Sigur! Prietenii lui Justin sunt și ai mei.

Am rânjit încântată și am făcut schimb de numere. În sinea mea urlam:Am numărul lui Miley Cyrus!

Acum stau în patul pufos din casa pe care a cumpărat-o Justin pentru noi.  Mda...Mulți bani! Îi admir trăsăturile frumoase și mă hotărăsc să merg acsă azi ca să îmi iau câteva lucruri. Iau cheile de la una dintre mașiniile lui Juss și demarez spre casă.....

Chris P.O.V.

De mai bine de două săptămâni Amanda nu a mai dat niciun semn...Îi urmăresc profilul de Instagram și Twitter și de fiecacare dată îmi pare rău că descid laptopul. Toate pozele postate în ultima vreme sunt cu ea și Bieber! Până și el postează întruna poze cu ea! Cea care mă face să mă întristez cel mai tare e cea de acum o săptămână, când ei doi stau într-un pat, dimineața și iși zâmbesc unul altuia. Amândoi au părul ciufulit  cu aerul de "proaspăt futut" și un zâmbet enorm pe față. Se privesc unul pe altul și par fericiți. În timp ce eu nu sunt. Arunc sticla de vodcă de perete și mă ridic din pat. Mă duc pe balcon și mă uit la orașul zgomotos de sub picioarele mele. Îmi dă în gând să mă arunc de la balcon, dat fiind faptul că nimânui nu-i pasă de mine. Însă vocea interioară îmi amintește ce am pățit când Jessica Cambel m-a părăsit și eu am ajuns la spital din cauza accidentului de mașină. Încerc să îmi opresc amintirile să mă invadeze, însă eșuez....

*Acum 4 ani și ceva zile*

Sunt foarte fericit. Abia aștept să văd ce va zice Jess când mă va vedea acasă cu două zile mai devreme. Mi-am petrecut ultima săptămână cu mama,care a fost diagnosticată cu cancer. Tocmai ce am aflat rezultatele cele bune! Se pare că mama va mai fi alături de noi pentru multă vreme. Datorită fericirii mele îi cumpăr lui Jess un inel de logodnă. Am petrecut ziua de ieri, alături de cea mai bună prietenă a mea de la 3 ani, Carla, să caut inelul perfect: unul cu un diamnat negru în centru și mici smaralde în jur. Ca să se asorteze cu ochii ei... Mă opresc la florărie și îi iau un buchet mare de lalele roșii, simbolizând iubirea noastră eternă. Urc rapid scările  din blocul nostru, gândindu-mă cât sunt de norocos câ acum șase ani, la sfârșitul clasei a doișpea eu și Jess am fost colegi pentru proiectul final de la biologie. Ea era regina școlii:Nimeni nu avea dreptul să vorbească cu ea, în afară de grupul ei de fițioase și iubitul ei perfect, căpitanul echipei de basket. Eram îndrăgostit de ea dintr-a noua și pe atunci eram tocilarul clasei. Nimeni nu mă baga în seamă. Nu contează! Fix astăzi se împlinesc șase ani de când suntem împreună. E ziua perfectă să îi ofer inima mea. Deschid ușa și îi aud pe vecinii noștri făcând sex. Nu îmi pasă. Zâmbesc larg și deschid ușa ca să văd că nu vecinii mei erau cei în călduri ci Jess și un moș libidinos. Zâmbetul mi-a pierit și ies rapid din casa mea, trântind ușa după mine și aruncând florile în hol înainte de asta. O aud ieșind din apartement și venind după mine. Deja plâng.

2 PlayersWhere stories live. Discover now